Ξέσπασε ο Μουτσινάς για Πορτοσάλτε! «Τι βλακείες… Να το βάλουν στον κ@@ο τους το αμάξι δηλαδή;»

Ειδικότερα, ο Άρης Πορτοσάλτε είπε πως «τη βενζίνη δεν πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ…».

Ο Νίκος Μουτσινάς, αν και βρίσκεται στο ίδιο κανάλι με τον Άρη Πορτοσάλτε, ξέσπασε εναντίον του στην εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι», το μεσημέρι της Τετάρτης 23/02.

«Ρε παιδιά γιατί να μην είμαστε σπίτι μου γιατί με αυτό δύο μέρες παράσταση θα μπορούσα να σας κάνω με όλα αυτά που έχω να πω. Τι βλακείες κάθονται και λένε στην τηλεόραση πραγματικά οι άνθρωποι, τα έχουμε λίγο χαμένα. Δεν μιλάω για τον κύριο Άρη Πορτοσάλτε… για τον Άρη μιλάω», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς και πρόσθεσε:

«Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις ότι εγώ επειδή έχω μεγαλώσει και δεν έχω λεφτά δεν μπορώ να έχω αυτοκίνητο και θα με αναγκάσεις να μπω στο λεωφορείο. Πάνε καλά; Κι επίσης, ο κ. Πορτοσάλτε δεν είναι και μικρός. Η μαμά του μπορεί να μην είχε αυτοκίνητο όμως τώρα οι καινούργιες οι μαμάδες έχουν αυτοκίνητο. Να το βάλουν στον κ@λο τους δηλαδή; Τι εννοεί; Δεν μπορώ να καταλάβω».

«Η Κυβέρνηση καταλαβαίνει ότι πάει να κάνει 75 ταχυτήτων μία κοινωνία; Δηλαδή τι είναι αυτό ξαφνικά; Είσαι μεγάλος, δεν μπορείς. Είσαι γκέι, αποκλείεται. Είσαι μονογονεϊκή, θα έχεις λιγότερα. Έχεις παραπάνω λεφτά, πάρε το αυτοκίνητό σου. Δεν έχεις παραπάνω λεφτά, κάν’ το σπίτι σου λέει», συνέχισε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Αυτός που είναι φτωχός κι έχει αυτοκίνητο, λάθος το πήρε. Δεν του είπαν «θα είστε φτωχός, μην πάρετε αυτοκίνητο, έρχονται κάτι ωραίες μέρες…δεν θα έχετε τι να κάνετε. Μήπως το κάνει (σ.σ. το αμάξι) και σπίτι κι ελευθερωθούν και κάποια σπίτια», ανέφερε επίσης ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ και κατέληξε:

«Επίσης τώρα τελευταία ακούγεται πάρα πολύ η λέξη φτώχεια… Δεν μπορεί να λέει ο πρωθυπουργός ότι είμαστε πάρα πολύ πλούσια χώρα και να ακούμε περισσότερες φορές τη λέξη φτώχεια παντού. Αποφασίστε είμαστε φτωχοί ή πλούσιοι;».

Πηγή: thecaller.gr

Share: