Ξεσπά η αδερφή του Κοντομηνά: Ξέραμε από φτώχια!Ο Δημήτρης έζησε με ωραίες γυναίκες, βοήθησε πολύ κόσμο

«Σήμερα το μεσημέρι στις 2, στο Α΄ Νεκροταφείο, εκεί που ετάφη ο Δημήτρης Κοντομηνάς σε στενό οικογενειακό κύκλο, οι φίλοι του, με επικεφαλής τον Κώστα Καίσαρη του ετοιμάζουν ένα μνημόσυνο που οι ίδιοι θέλουν να το ονομάσουν την πραγματική του κηδεία. Έτσι μου μεταφέρθηκε», ανέφερε σήμερα στο Πρωινό του Ant1, ο Γιώργος Λιάγκας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος, πολλοί παρουσιαστές του Alpha, αλλά και άλλοι φίλοι και συνεργάτες, αναμένεται να παραστούν στο τρισάγιο. Ουσιαστικά, πρόσθεσε, είναι μια απάντηση των φίλων του στον τρόπο που η οικογένεια αποφάσισε «εν κρυπτώ» να κηδέψει τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Την ίδια ώρα, κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Νίκο Μαστοράκη και την Κίττυ Αλεξανδράτου, αδελφή του Δημήτρη Κοντομηνά, μετά από ανάρτηση του πρώτου για τον γνωστό επιχειρηματία. Ούτε η «ενοικιαζόμενη» έσχατη σύντροφος του δεν ήταν εκεί στο τέλος του, έγραφε μεταξύ άλλων.

Την ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Μαστοράκης, σχολίασε αιχμηρά η αδελφή του εκλιπόντος επιχειρηματία, Κίττυ Αλεξανδράτου.

Η απάντηση της Κίττυς Αλεξανδράτου στο Νίκο Μαστοράκη:

Θα πω τις ευχαριστίες πρός όλους όταν θα μπορέσω. Τώρα θέλω να απαντήσω στον κακοηθέστατο κ. Μαστοράκη που μόνο χολή ξέρει να βγάζει . Ότι δεν ξέρει καλά τα θέματα , όταν κάνανε την εταιρεία με τις βιντεοκασέτες Κάποιος έκλεψε αλλά δεν ζει η Ανθή Τσοπανακου να μιλήσει !

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έζησε μια πολύ ωραία ζωή πλουσιοπάροχη και με ωραίες γυναίκες, χορτατη ζωή που βοήθησε πολύ κόσμο γιατί γεννηθήκαμε στο Μεταξουργείο και ξέραμε από φτώχια. Άλλοι έζησαν μίζερη ζωή χωρίς αγάπη. Ξέρω πολλά άλλα η ώρα δεν επιτρέπεται να μιλήσω και από την στεναχώρια μου είμαι άρρωστη. Κλείσε την κακία σου μέσα στην ψυχή σου. Η αγαπημένη και πάντα δίπλα του Κίττυ.
ΥΓ ποτέ δεν τον βοήθησες, μονέδα έβγαλες

Ξεσπά η αδερφή του Κοντομηνά: Ξέραμε από φτώχια!Ο Δημήτρης έζησε με ωραίες γυναίκες, βοήθησε πολύ κόσμοΠηγή: thecaller.gr

Share: