Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Έχασα δύο σπίτια για να καλύψω χρέη αλλά παρέμεινα ήρεμος»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρξε περίοδος που είχα απογοητευθεί πάρα πολύ από την πολιτική κατάσταση. Με είχε πληγώσει πάρα πολύ γιατί θεωρώ τον εαυτό μου πολιτικό ον και έχω σκέψη, αντίληψη και γνώμη. Αυτή η χώρα με στεναχωρούσε συνεχώς λίγο πριν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μετά ήρθα τα μνημόνια και όλα αυτά οπότε απογοητεύθηκα διπλά και τριπλά και είπα ότι δεν με εκπροσωπεί αυτή η χώρα σαν πολίτη. Δηλαδή θέλω να πάω κάπου που τουλάχιστον η κυβέρνηση προστατεύει τους καλλιτέχνες και οργανώνει σωστά τα θέματα τέχνης».

«Υπήρξα για αρκετά χρόνια επιχειρηματίας πάνω στη δουλειά μου και έγινα παραγωγός του εαυτού μου και των παραστάσεων που ανέβαζα. Για περίπου οκτώ χρόνια συνέβη αυτό και άλλες παραγωγές πήγαν καλά, άλλες δεν πήγαν καλά. Τα χρέη ακόμα υπάρχουν. Δεν είμαι ο μοναδικός που πούλησα δυο σπίτια για να καλύψω χρέη, υπάρχουν και άλλοι που το κάνουν. Την ώρα που έχεις ένα όραμα και έχεις ανθρώπους που έχουν ασπαστεί αυτό το όραμα πρέπει να πληρωθούν. Άρα το να χάσεις και δυο σπίτια δεν σημαίνει τίποτα».

«Το θέατρο είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Ανεβάζεις μια παράσταση που εσύ θεωρείς ότι μπορεί να έχει τις καλύτερες προϋποθέσεις και πάει άπατο. Η επόμενη μέρα με βρήκε με απόλυτη ηρεμία. Τούβλα πούλησα, σπίτια. Δεν πούλησα ούτε εμένα ούτε την γυναίκα μου» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του MEGA.

Πηγή: thecaller.gr

Share: