Στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» βρέθηκε καλεσμένος ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, το μεσημέρι του Σαββάτου, προκειμένου να παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Μαρία Μπακοδήμου. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος μας ηθοποιός μίλησε για τον πατέρα του εξηγώντας πως ποτέ δεν μπόρεσε να καταλάβει την προσωπικότητα του.

Ειδικότερα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης εκμυστηρεύτηκε πως «εγώ γεννήθηκα στην Ελλάδα και ο πατέρας μου ήταν από την Ρωσία. Ποτέ όμως δεν μπόρεσα να τον καταλάβω οπότε δεν μπορώ να πω τι ιδεολογία είχε, ποτέ μου δεν μπόρεσα να τον καταλάβω. Ήταν ένας πολύ κλειστός άνθρωπος, δεν καταλάβαινα τι σκέφτεται».

«Αυτή είναι μια δική μου προσπάθεια για να μπορέσω να καταλάβω και εμένα αλλά και την κοινωνία που ζω. ΔηλΑδή να καταλάβω ότι μέσα μου, αν έχω εξασκηθεί να είμαι κυνικός, πρέπει να το αλλάξω. Αν έχω εξασκηθεί να είμαι νάρκισσος, πρέπει να το αλλάξω. Πρέπει δηλαδή να φιλτράρω πολλά πράγματα μέσα μου για να μπορέσω να νιώθω χρήσιμος για μια κοινωνία και όταν μιλάω ή λέω μια γνώμη να μπορέσουν να την ακούσουν 10 άνθρωποι και να μπορέσω να τους επηρεάσω».

«Ο πατέρας μου ήταν ένας πολύ κλειστός άνθρωπος δεν ήταν ανοιχτός. Είχαμε και μια τεράστια διαφορά ηλικίας, με έκανε στα 62 του. Τώρα είμαι εγώ 61, του χρόνου θα είμαι 62, σκέφτομαι πως αν τώρα γεννούσα ένα μωρό παιδί, εκτός του ότι θα μου κάλυπτε κάποιες ανάγκες μου, μετά; Σε 10 χρόνια που θα ήθελε να παίξει, τι θα μπορούσα να του προσφέρω που εγώ έχω αρχίσει να πονάω σιγά σιγά; Δεν κατηγορώ αλλά δεν μιλάμε για την Ελλάδα του ’25, αλλά του ’63 που ακόμα ήταν χωράφια και οι άνθρωποι είχαν μια άλλη νοοτροπία και μια άλλη σκέψη για τα πράγματα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Πηγή: thecaller.gr

Share: