Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» της Δευτέρας (12/2) βρέθηκε ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος. Ο σπουδαίος σκηνοθέτης των μεγάλων τηλεοπτικών και κινηματογραφικών επιτυχιών έκανε μία αναδρομή στη μακρά επαγγελματική του πορεία και μοιράστηκε ιστορίες και αναμνήσεις από τους «θρύλους» του ελληνικού σινεμά.

«Αυτό με την εικόνα το είχαμε με τη Βουγιουκλάκη και με τη Χρονοπούλου, η οποία ήταν και φίλη μου και κάναμε μαζί πάρα πολλά. Είχαμε κάνει και ένα παιχνίδι που λεγόταν «Χρυσή Βολή», όπου μπορούσαν οι παίκτες από το σπίτι να πυροβολήσουν και να πετύχουν τον στόχο», περιγράφει ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος.

«Η Μαίρη είχε θέμα με το πώς θα της βγάλεις το πρόσωπο στην κάμερα. Ερχόταν εκεί και μου έλεγε: Βασίλη μου, ξέρεις εσύ. Έλεγα στους οπερατέρ για να ακούει εκείνη: βάλτε το φίλτρο 3 στο κοντινό της.

Τους ρωτούσε μετά κι εκείνη: βρε σεις, βάλατε το φίλτρο 3 που σας λέει ο Βλαχοδημητρόπουλος;», αφηγείται στη συνέχεια ο γνωστός σκηνοθέτης.

«Την άλλη φορά έλεγε πάλι: μην ξεχάσεις το φίλτρο 3! Ερχόταν στη δική σου εκπομπή και σου έλεγε: κοίταξε, ο Βλαχοδημητρόπουλος μου βάζει το φίλτρο 3, βάλε μου αυτό. Καμιά φορά ερχόταν και μου παραπονιόταν ότι ο τάδε δεν μου έβαλε το φίλτρο 3», συνεχίζει στην ιστορία του ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος.

«Είχε πάει σε έναν που πούλαγε φίλτρα κινηματογραφικά για φακούς και του λέει: θέλω το φίλτρο 3. Πήρε ένα και το είχε στην τσάντα της και όπου πήγαινε σου έλεγε: έλα εδώ βρε, πάρε επάνω και βάλε το φίλτρο 3», καταλήγει στην αφήγησή του για τη Μαίρη Χρονοπούλου ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος.

Ο άνθρωπος που πάγωσε το αίμα όλης της Ελλάδας σκορπώντας τον θάνατο μέσα στα γραφεία μιας από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες της Γλυφάδας

Πηγή: thecaller.gr

Share: