Βασίλης Καπερνάρος για Κιμούλη σε Δούκα: «Δεν έγινε κανένα περιστατικό - Η λεκτική βία είναι χειρότερη» (vid)

Μάλιστα στην πρώτη αγωγή που κατατέθηκε ο ηθοποιός στρέφεται σε βάρος της Ζέτας Δούκα αλλά και της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά. Με την αγωγή του ζητάει να καταδικαστούν να του καταβάλλουν οι τρεις ηθοποιοί «αλληλεγγύως και εις ολόκληρον» για τη περιουσιακή ζημία που έχει υποστεί το συνολικό ποσό των 231.227, 80 ευρώ και επιπλέον, ζητάει, για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί, να του καταβάλει η Ζέτα Δούκα 250.000 ευρώ, η Δώρα Χρυσικού 125.000 ευρώ και ο Νίκος Ψαρράς 125.000 ευρώ.

Στη δεύτερη αγωγή ο Γιώργος Κιμούλης στρέφεται κατά του Σ.Ε.Η., του προέδρου του Πειθαρχικού, Πασχάλη Τσαρούχα, καθώς και δυο ακόμη μελών του πειθαρχικού του συμβουλίου. Με την αγωγή αυτή διεκδικεί αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ από το ΣΕΗ και 50.000 ευρώ από το καθένα από τα τρία μέλη του. Επιπλέον, διεκδικεί αποζημίωση ύψους 231.227, 80 ευρώ. για την περιουσιακή ζημία, την οποία όπως υποστηρίζει ότι υπέστη.

Το πρωί της Δευτέρας, ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, δήλωσε μεταξύ άλλων στο Happy Day: «Δεν συνέβη αυτό που καταγγέλλει η κ. Δούκα. Πάμε να αποδείξουμε ότι δεν έγινε κανένα περιστατικό. Όταν καταλογίζεις κάποιο αδίκημα σε κάποιον, πρέπει να το αποδείξεις. Είναι εξόχως επικίνδυνο αυτό που είπε στη συνέντευξή της η κ. Δούκα «η λεκτική βία πολλές φορές είναι χειρότερη από τον πραγματικό βιασμό μιας γυναίκας». Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Αυτές οι εξισώσεις είναι επικίνδυνα πράγματα.

Έχω στοιχεία ότι η κα Δούκα είχε δηλώσει ότι δεν είχε κακοποιηθεί ποτέ, εκτός από μία προσωπική της περίπτωση. Η κα Δούκα είχε ΜΚΟ, η κα Δούκα έχει στραφεί κατά εργοδότη της νωρίτερα για δεδουλευμένα, και καλά έκανε. Η κα Δούκα είναι μία προσωπικότητα που εκφράζει μία γυναικεία δυναμικότητα και καλά κάνει και άλλωστε έχει δηλώσει ότι όλο αυτά πρέπει να βγαίνουν όταν πρέπει για να παραδειγματίζονται οι γυναίκες. Είδατε τι ωραία που τα έχει πει; Δε μπορεί να λέει αυτά και στη συνέχεια να έρχεται και να λέει “γιατί τώρα;” και #metoo».

Πηγή: thecaller.gr

Share: