Βαλάντης: Πάει στα δικαστήρια τον πρώην σύντροφο της Ταραμπάνκο, Γιώργο Λάγιο

Έτσι ο Βαλάντης αποφάσισε να κινηθεί νομικά.

Ο Γιώργος Λάγιος δήλωσε στο Happy Day τα εξής: «Όταν παρατήρησα κάποιες συμπεριφορές, θεώρησα χρέος μου να τις αναφέρω, ειδικά στο θέμα της λεκτικής βίας. Αν δεν το αναφέρουμε και δεν το αναγνωρίσουμε, θεωρώ ότι είμαστε συνυπεύθυνοι. Ίσως κάποιες λέξεις να ενόχλησαν, θεωρώ ότι ο πιο ωραίος τρόπος θα ήταν να πάμε να βρεθούμε να δούμε μαζί τα πλάνα να το συζητήσουμε και να μην απασχολήσουμε δικαστήρια που σίγουρα έχουν πολύ πιο σοβαρές υποθέσεις να ασχοληθούν».

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή, ο δικηγόρος του Βαλάντη, Γαβριήλ Κερμανίδης, ξεκαθάρισε: «Η τοποθέτηση του κ. Λάγιου καταλήγει ότι ο Βαλάντης είναι μια βίαιη προσωπικότητα και ότι προφανώς έχει φτάσει σε όρια λεκτικής βίας και ότι θα πρέπει να απομακρυνθεί από το παιχνίδι. Ουσιαστικά, ο Βαλάντης ταυτίστηκε με έναν βίαιο και επικίνδυνο άνθρωπο.

Αν ο κ. Λάγιος ανακαλούσε τις δηλώσεις του αυτές και φρόντιζε ταυτόχρονα αυτή η αποκατάσταση να περάσει και σε όλα τα ΜΜΕ όπου έχει αναπαραχθεί η δήλωσή του, ναι η διάθεση του Βαλάντη είναι να τερματίσει τώρα τη διαφορά αυτή. Όσο δεν το κάνει και επιμένει, τότε θα βρεθεί απέναντί του στη Δικαιοσύνη».

Πηγή: thecaller.gr

Share: