Βαλάντης: «Είμαι με μισό νεφρό και ως ομοιοπαθής μίλησα στην Ευρυδίκη»

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στα όσα είπε στην Ευρυδίκη και προκάλεσαν πληθώρα αρνητικών σχολίων.

Μιλώντας για το Survivor και αν μετάνιωσε που πήγε στον Άγιο Δομίνικο ο Βαλάντης είπε: «Όχι, δεν το μετάνιωσα, ούτε πρόκειται να το μετανιώσω. Είναι πολύ ωραίο να ζεις αυτή τη φανταστική εμπειρία και να πληρώνεσαι κιόλας. Είναι κάτι που θα κρατήσω ως ανάμνηση για μια ολόκληρη ζωή».

Αναφορικά με το κακό προφίλ που έβγαλε στο Survivor σχολίασε: «Όλοι οι άνθρωποι έχουμε έναν καλό και έναν κακό εαυτό. Μέσα στο παιχνίδι είδατε περισσότερο το κακό μου προφίλ. Αυτό είναι το χειρότερό μου. Δεν υπάρχει κάτι άλλο… Μακάρι όλοι οι κακοί άνθρωποι του κόσμου να είναι σαν εμένα. Εντάξει, σίγουρα υπήρχαν και κακοπροαίρετοι που είπαν διάφορα για εμένα ή έκαναν ότι δεν κατάλαβαν αυτά που έλεγα. Εγώ θα κρατήσω αυτούς που με κατάλαβαν και με στήριξαν».

Σε μία προσπάθεια να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους μίλησε «απάνθρωπα» στην Ευρυδίκη ο Βαλάντης είπε: «Αυτό που είπα στην Ευρυδίκη (σ.σ. Παπαδοπούλου) το έκανα για να την ταρακουνήσω. Δεν είχα πρόβλημα μαζί της μέσα στο παιχνίδι. Με πείραξε όμως τόσο πολύ που στράφηκε εκείνο το βράδυ εναντίον μου που ήθελα να την κάνω να σκεφτεί ότι έκανε λάθος. Πρέπει να μην είσαι μέσα σου καλός άνθρωπος για να εκθέσεις κάποιον έτσι. Αυτό όμως που της είπα είναι κάτι που πιστεύω. Οι δοκιμασίες που έχω περάσει στη ζωή μου με έχουν κάνει να σκεφτώ. Νομίζω ότι όλοι μας όταν μας παρουσιάζεται μια δυσκολία μπορεί να αναρωτηθούμε «Θεέ μου, τι κακό έχω κάνει και τυραννιέμαι;». Με αυτό που της είπα ήθελα να την κάνω να σκεφτεί αυτό που έκανε. Δεν ήταν κατά λέξη αυτά τα λόγια μου. Αυτό που είπα είναι ότι ο Θεός μάς δίνει δοκιμασίες για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. «Καταλαβαίνω ότι εσύ δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος». Έχω περάσει κι εγώ σοβαρό πρόβλημα υγείας και είμαι με μισό νεφρό και ως ομοιοπαθής μίλησα στην Ευρυδίκη. Ήθελα, δηλαδή, να της εξηγήσω ότι δεν είναι ριάλιτι όλα στη ζωή μας και δεν πρέπει να ξεπερνάμε το όριο. Διότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω και με το ψέμα που μπορεί να πεις για εμένα θα πληγωθούν. Με στενοχώρησε πάρα πολύ αυτό που έκανε».

Τέλος, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι το θέμα του καρκίνου το είχε συζητήσει τόσο με την Ευρυδίκη όσο και με την Αθηνά Ευμορφιάδη: «Το είχα συζητήσει και με την Ευρυδίκη και με την Αθηνά (σ.σ. Ευμορφιάδη) γιατί κι εκείνη έχει περάσει κάτι αντίστοιχο. Αυτό που ήθελα, λοιπόν, να της πω είναι ότι εμένα το πρόβλημα υγείας με έκανε να σκεφτώ, να αναθεωρήσω κάποια πράγματα και τελικά να γίνω καλύτερος. Δεν θέλω να πληγώνω τον άλλο, δεν λέω ψέματα. Και όταν αντιλήφθηκα ότι αυτό που της είπα δεν το κατάλαβε όπως το εννοούσα και τη στενοχώρησε, της ζήτησα αμέσως συγγνώμη».

Πηγή: thecaller.gr

Share: