Τζένιφερ Λόπεζ: Η εμφάνιση του Μπεν Άφλεκ στο νέο της βίντεοκλιπ (VIDS)

Από το ρομαντικό βίντεο του κομματιού που ερμηνεύει η Λατίνα σταρ με τον Maluma, δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά, ο αγαπημένος της.

Στο κλιπ φαίνονται διάφορα πλάνα από την καθημερινότητα της Τζένιφερ Λόπεζ και φυσικά, αυτή περιλαμβάνει και τον Μπεν Άφλεκ.

Αν και το πρόσωπό του δεν φαίνεται ξεκάθαρα, ενώ είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι με την τραγουδίστρια, το πλατύ της χαμόγελο μαρτυρά ξεκάθαρα την ταυτότητά του. Άλλωστε, μετά την επανασύνδεσή του την περασμένη άνοιξη, το ζευγάρι είναι πλέον, αχώριστο.

Ο 49χρονος σταρ του Χόλιγουντ παρουσιάζεται να ανταλλάσσει φιλιά και χαμόγελα με τη Λόπεζ, ενώ βρίσκονται αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι. Στη συνέχεια, τα πλάνα δείχνουν κι άλλες στιγμές της ζωής της διάσημης 52χρονης τραγουδίστριας, κυρίως στο στούντιο ή στις πρόβες, όπου και σπαταλάει τον περισσότερο χρόνο της.

Δείτε το σημείο 00:48:

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπεν Άφλεκ συμμετέχει σε κάποιο βίντεοκλιπ της αγαπημένης του. Το 2009 ήταν ο πρωταγωνιστής της μεγάλης επιτυχίας της Jlo, «Jenny from the block», με τα κοινά τους πλάνα να έχουν γίνει viral μέχρι και σήμερα.

View this post on Instagram

A post shared by 2000s Anxiety (@2000sanxiety)

Πηγή: thecaller.gr

Share: