Τζεφ Μοντάνα: «Ο Κούγιας ήταν πρώτο τραπέζι στον Ρουβά, δεν είδα ότι ήταν κολλητοί;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γνωστό μοντέλο κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης των θυμάτων στη δίκη του σκηνοθέτη, όμως κάτι τέτοιο αμφισβητήθηκε από τον συνήγορο υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια. Η Τζεφ Μοντάνα έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη, υποστηρίζοντας: «Όλα αυτά που κάνει (σ.σ. ο Αλέξης Κούγιας) είναι επικοινωνιακά τεχνάσματα, τα οποία σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν και είναι άσχετα παντελώς με την ουσία της υπόθεσης. Μπορεί και να τον συνάντησα σήμερα. Είμαι και κάποια μέτρα πιο ψηλή από εκείνον».

«Δεν είναι εύκολο συναισθηματικά για εμάς και άμα σταθούμε στο συναισθηματικό, δεν θα μπορέσουμε ψύχραιμα και λογικά να σταθούμε στην ουσία. Έχουμε ξεφύγει από την ουσία. Τα επικοινωνιακά τρικ τα γνωρίζετε καλύτερα από εμένα» πρόσθεσε.

«Έχετε στην εκπομπή έναν ευφυή και σπουδαίο άνθρωπο, τον πιο καλό στην επικοινωνία στην Ελλάδα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος μπορεί να σας αναλύσει και να σας εξηγήσει ακριβώς τι είναι το ΚΕΘΕΑ, οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά, το ότι θέλει να τον βγάλει εξαρτημένο και αθώο. Εγώ ξέρω ότι δεν είναι αθώος, ξέρω ότι είναι υπερόπτης, το γνωρίζω, το έχω δηλώσει για αυτό έχω έρθει να καταθέσω.

Εμείς ξέρουμε ποια είναι τα λόμπι. Όταν το 2016 πήγα στα μπουζούκια και ο Κούγιας ήταν πρώτο τραπέζι πίστα και τραγουδούσε ο Ρουβάς ξαφνικά δεν είδα ότι αυτοί οι δύο είναι κολλητοί; Άποψή μου» συνέχισε η Τζεφ Μοντάνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: thecaller.gr

Share: