Το Hours.gr παρουσιάζει το ChatGPT στην Ελληνική αγορά ως τον πρώτο OpenAI chat bot που διαθέτει τεχνιτή νοημοσύνη. Το chatting γίνεται πιο διασκεδαστικό με τη χρήση του OpenAI.

Το Hours.gr Greek Chat είναι το πρώτο chat στην Ελλάδα που παρέχει την υπηρεσία OpenAI στους χρήστες του μέσω του Hours Bot. Με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, ο chatbot μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις και να συνομιλήσει με τους χρήστες ενώ διατηρεί την ποιότητα και την ακρίβεια των πληροφοριών.

hours bot greek chatgpt

Το ChatGPT, βασισμένο στην τεχνολογία της OpenAI, είναι ένας πανίσχυρος chat bot μηχανισμός τεχνιτής νοημοσύνης που είναι σε θέση να απαντήσει σε ερωτήσεις και να κατανοήσει την γλώσσα των χρηστών.
Η υπερισχυρή αρχιτεκτονική του ChatGPT διαθέτει μια πολυδαπανή βάση γνώσεων, αλλά και ικανότητα να συντάσσει καινούριες απαντήσεις σε βάση αυτών των γνωστικών πόρων.

Μπορείτε να μιλήσετε με το Hours Bot αναφερόμενος το όνομα του στην αρχή μιας πρότασης σε ένα δωμάτιο συνομιλίας του Hours.gr Greek Chat.

Για παράδειγμα, μπορείτε να πειτε “Hours Bot, ποια είναι η ημερομηνία σήμερα;” και το Hours Bot θα σας απαντήσει με την τρέχουσα ημερομηνία.

hours.gr greek chat banner

Η υπηρεσία του Hours Bot στο Hours.gr Greek Chat είναι ένα σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα και παρέχει στους χρήστες απαντήσεις σε ερωτήσεις για μια γρήγορη και αποτελεσματική αναζήτηση πληροφοριών.

Η τεχνική ομάδα του Hours.gr πιστεύει στην εντοίχιση της τεχνιτής νοημοσύνης στη ζωή μας και στη βελτίωση της στην Ελλάδα. Το Hours.gr έχει έναν ιστορικό σταδιοδρομίας στην υποστήριξη της τεχνικής νοημοσύνης στην Ελλάδα, με την εφαρμογή του πρώτου OpenAI chatbot. Η τεχνική ομάδα του Hours.gr ανακοίνωνει ικανοποίηση με τις πρώτες δοκιμές του Hours Bot και μας αφήνει ανυπόμονους για μελλοντικές αναβαθμίσεις της υπηρεσίας στην ανάπτυξη του επιπέδου απόδοσης σωστών απαντήσεων.

Επιπλέον, η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην τη δοκιμάσετε!

Το Hours.gr Greek Chat είναι καλύτερο δωρεάν ελληνικό τσατ για συζητήσεις, φιλίες και γνωριμίες! Κάμερα, κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο και αποστολή μηνυμάτων. Διαθέσιμο για όλους τους ελληνόφωνους χρήστες του διαδικτύου, με web radio και σύγχρονο περιβάλλον, που επιτρέπει την πρόσβαση από κινητό και άλλες συσκευές!

Η είσοδος και η εγγραφή είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει με email η αυτόματα με Facebook ή Google+. Μπορείτε να μπείτε ως επισκέπτες χωρίς λογαριασμό και χωρίς εγγραφή.

Share: