Το eyeliner που ψήφισαν οι 3 μεγαλύτεροι Ιταλικοί οίκοι μόδας για το 2023!

Δεν είναι τυχαίο ότι ψάχνοντας τις τάσεις του eyeliner στις επιδείξεις μόδας για το 2022-2023, οι 3 από τους μεγαλύτερους Ιταλικούς οίκους μόδας επέλεξαν το ίδιο. Για να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο, το καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι “καθαρό”, με γυαλάδες και σχεδόν φυσικό. Ωστόσο, εμείς πάμε ένα βήμα παραπέρα και βλέπουμε τις επόμενες τάσεις για τον χειμώνα που έρχεται. Πάντα ένα βήμα μπροστά!

Kεφάλαιο eyeliner

Versace 2022-23

Ο οίκος Versace ξεχώρισε για τους κορσέδες του, τα “διάφανα” φρύδια και το Jumbo eyeliner! Αυτό το παχύ eyeliner του Ιταλικού οίκου συνοδεύεται και από μαύρη σκιά που ακολουθεί το σχήμα του, δίνοντας βάθος και ένταση. Θα μπορύσε βέβαια να έχει χρησιμοποιήσει eyeliner σε κρεμώδη υφή, το οποίο θεωρώ αρκετά πιθανό. Ο οίκος Versace προτίμησε σχεδόν όλα τα μοντέλα του να έχουν μια πολύ καθαρή επιδερμίδα, με nude χείλη και παχύ eyeliner.

Πρόταση eyeliner γα το μακιγιάζ του Versace

Dust& Cream eyeliner σε κρεμώδη υφή

7.99€

Roberto Cavalli 2022-23

Ο Roberto Cavalli συνέχισε την ίδια φιλοσοφία στο μακιγιάζ των μοντέλων του καθώς το eyeliner ήταν πρωταγωνιστής. Σε αυτή την εκδοχή θεωρώ ότι χρησιμοποιήθηκε υγρό eyeliner το οποίο περάστηκε με αρκετές στρώσεις. Είναι ακριβώς το ίδιο σχήμα με το eyeliner του Versace, μόνο που δεν έχουμε το “σβήσιμο” και το βάθος αλλά την “υγρότητα” και τις καθαρές γραμμές.

Πρόταση eyeliner για το μακιγιάζ του Roberto Cavalli

Dust& Cream eyeliner precision

9.50€

Emporio Armani 2022-23

Κλείνουμε με Emporio Armani! Ο Ιταλικός οίκος παρουσίασε την χειμερινή collection του για το 2022-23 και φυσικά είδαμε το χαρακτηριστικό παχύ eyeliner στα μοντέλα του. Εδώ, έχουμε την ίδια παχιά εξωτερική γραμμή του “Jumbo eyeliner” με την ίδια κλίση των Versace και Roberto Cavalli. Ο Emporio Armani διαφοροποιήθηκε από τους υπόλοιπους 2 Ιταλικούς οίκους μόδας με την χρωματιστή επέδυση στην εσωτερική γωνιά των ματιών. Μια πρόταση που χαρακτηρίζω πιο girly από τις υπόλοιπες δύο.

Πρόταση eyeliner για το μακιγιάζ του Emporio Armani

Dust& Cream velvet eyeliner

6.99€

Photos: Pixelformula, Dust&Cream

Δείτε ακόμη: Διαστημικό eyeliner: Η avant-garde τάση θέλει φαντασία και τόλμη

Δείτε ακόμη: Διπλό eyeliner: Είναι το μυστικό για βαθύ και φωτεινό βλέμμα

The post Το eyeliner που ψήφισαν οι 3 μεγαλύτεροι Ιταλικοί οίκοι μόδας για το 2023! appeared first on Glance.

Πηγή: glance.gr

Share: