Το "Botox χωρίς φίλτρο" είναι η πιο φυσική απάντηση στα ακούνητα... πρόσωπα

Ήρθε η ώρα να ξεχάσουμε τα αρνητικά του Botox, αφού οι μέρες των παγωμένων προσώπων και των ξαφνιασμένων εκφράσεων, ευτυχώς, έχουν περάσει προ πολλού (εκτός, φυσικά, αν αυτό είναι το look που θέλετε) στο παρελθόν. Τώρα, οι γιατροί κάνουν ενέσεις πολύ πιο στρατηγικά, καθώς και χρησιμοποιούν χαμηλότερες δόσεις για να δημιουργήσουν ένα φινίρισμα που ενισχύει τη νεότητα αλλά με φυσική εμφάνιση στους πελάτες τους, το οποίο έχει ονομαστεί ως “Botox χωρίς φίλτρο”.

Ακριβώς όπως τα φίλτρα φωτογραφιών επικρίνονται για τη δημιουργία μη ρεαλιστικών ιδανικών ομορφιάς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι ενέσιμες τροποποιήσεις όπως το μπότοξ έχουν κατηγορηθεί για παραμόρφωση του προσώπου μας στην πραγματική ζωή, με τις θεραπείες τους να αλλάζουν χαρακτηριστικά και να αναπαράγεται το λάθος την τελευταία δεκαετία.

Το Botox είναι στην πραγματικότητα μια εμπορική ονομασία για το Botulinum toxin, μια νευροτοξική πρωτεΐνη που παραλύει προσωρινά τους μύες. Όταν η βοτουλινική τοξίνη εγχέεται σε έναν μυ κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, χαλαρώνει τους μυς με αποτέλεσμα το επικαλυμμένο δέρμα να φαίνεται πιο λείο, καθιστώντας το μια δημοφιλή αντιρυτιδική θεραπεία στη βιομηχανία των αισθητικών επεμβάσεων. Ωστόσο, το Botox συνδέεται συχνά με ακούνητους μύες του προσώπου και υπερβολικά λαμπερό δέρμα που φαίνεται σχεδόν αφύσικο λόγω δεκαετιών υπερβολικής χρήσης, γεγονός που έχει προκαλέσει τη νέα ζήτηση για ένα πιο πιστευτό φινίρισμα.

Το “Botox χωρίς φίλτρο” χρησιμοποιεί μικρότερες ποσότητες του προϊόντος, αλλά δίνει επίσης ιδιαίτερη προσοχή στη διατήρηση των γραμμών έκφρασης του χαμόγελου και των κινήσεων των ματιών όταν γελάμε, καθώς και μετά την χρήση του μπορείς να ανασηκώνει τα φρύδια ( κρύο αστειάκι). Αντί να χρησιμοποιείς μπότοξ για να αλλάξεις το σχήμα των χαρακτηριστικών του προσώπου, μπορείς να επιλέξεις μικροσκοπικές ποσότητες στρατηγικά τοποθετημένου προϊόντος για να κάνει ανεπαίσθητες αλλαγές όπως να ανοίξεις ελαφρά τα μάτια, να σφίξεις τη γραμμή των γνάθων ή να ανασηκώσεις ελαφρώς ένα φρύδι με κουκούλα. Με “φυσικά” αποτελέσματα. Μια τροποποιημένη εκδοχή του μακιγιάζ χωρίς μακιγιάζ.

Όλα εξαρτώνται από την τεχνική και την ποσότητα που χρησιμοποιείται. Η ποσότητα που χρησιμοποιείται είναι έως και 50% μικρότερη από ό,τι στα παραδοσιακά ραντεβού με botox, επιτρέποντας σε όλους να μπορούν να εκφράζονται με το πρόσωπο τους. Αυτές οι φυσικές εκφράσεις και εκείνες οι ελκυστικές γραμμές ωρίμανσης γύρω από τα μάτια και το χαμόγελό σου είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε, αληθινές και ορατές!

Photos: Istock

Δείτε ακόμη: 3D Facial Contouring: Η ανώδυνη μέθοδος ανάδειξης των χαρακτηριστικών χωρίς νυστέρι

Δείτε ακόμη: Θεραπεία με κύπελλα: Τι είναι το face cups και πως να το εφαρμόσεις σε χείλη- πρόσωπο

The post Το botox χωρίς φίλτρο είναι η πιο φυσική απάντηση στα ακούνητα… πρόσωπα! appeared first on Glance.

Πηγή: glance.grShare: