Τι είναι το micellar water, μπορώ να το χρησιμοποιήσω για ντεμακιγιάζ; Όλες οι απαντήσεις εδώ

Βραβευμένο για τα τονωτικά και τα αναζωογονητικά του οφέλη, αυτό το ελαφρύ προϊόν έχει γίνει τόσο βασικό στήριγμα στις θεραπείες καθαρισμού μας τα τελευταία χρόνια που δύσκολα μπορούμε να θυμηθούμε πλέον εποχή χωρίς αυτό. Αλλά πριν από μερικά χρόνια, το micellar νερό ήταν ένα ειδικό μυστικό μεταξύ της ελίτ στην περιποίηση του δέρματος.

Έχοντας καταγωγή από τη Γαλλία, αυτό το προϊόν ήταν κάποτε διαθέσιμο μόνο στα φαρμακεία σε όλη τη Μάγχη. Επομένως, ήταν πολύ συνηθισμένο για τους λάτρεις της ομορφιάς να κάνουν ένα προσκύνημα στο Παρίσι μόνο και μόνο για να συμπληρώσουν το αγαπημένο τους micellar νερό.

Τι είναι το micellar νερό;

Τα micellar νερά που προφέρονται “my-sell-or” είναι αποτελεσματικά στο ντεμακιγιάζ. Το micellar νερό παράγεται από καθαρό νερό (για την αντιμετώπιση των μεταλλικών στοιχείων και των βαρέων μετάλλων που βρίσκονται στο νερό της βρύσης), το οποίο στη συνέχεια εγχέεται με ενυδατικά συστατικά και ήπια επιφανειοδραστικά (τα οποία διασπούν τα έλαια). Αυτά ομαδοποιούνται για να σχηματίσουν μικροσκοπικές μικρές μπάλες που ονομάζονται μικκύλια που αιωρούνται στο νερό.

Ποια είναι τα οφέλη του micellar νερού;

Οι μικρές σφαίρες μπορούν να προσελκύσουν όλο το μακιγιάζ, το υπερβολικό σμήγμα και την καθημερινή βρωμιά στην επιφάνεια του δέρματός σoυ σαν μαγνήτης. Tα ανασηκώνουν και αφήνουν το δέρμα καθαρό και ανανεωμένο.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το micellar water ως ντεμακιγιάζ;

Τα micellar γλιστρούν στην επιφάνεια του δέρματος, συγκεντρώνοντας το μακιγιάζ και τη βρωμιά, αλλά είναι πολύ μεγάλα για να διεισδύσουν περαιτέρω στο δέρμα για βαθύ καθαρισμό. Ως εκ τούτου, κάνουν έναν φανταστικό πρώτο καθαρισμό (για την αφαίρεση του μακιγιάζ), αλλά μπορεί να θέλεις να συνεχίσεις με ένα καθαριστικό βαθύ καθαρισμού που μπορεί να εισχωρήσει πιο κάτω στους πόρους για τον δεύτερο καθαρισμό σου.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το micellar νερό;

micellar water προιόντα είναι ένα από τα πιο εύκολα καθαριστικά στη χρήση, καθώς δεν χρειάζεται να στέκεσαι πάνω από έναν νεροχύτη για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα βαμβάκι, το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να σκουπίσεις το δέρμα σου. Και επειδή το micellar νερό είναι απαλό, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμη και στα μάτια και τα χείλη σου. Θα συνιστούσα να κρατά; το επίθεμα στο μάτι σου για λίγα δευτερόλεπτα για να χαλαρώσεις την επίμονη μάσκαρα πριν το σκουπίσεις. Χρησιμοποίησέ το καλύτερα ως το πρώτο βήμα σε μια ρουτίνα διπλού καθαρισμού.

Πρέπει να ενυδατώνομαι μετά το micellar water;

Τα micellar νερά τείνουν να είναι πιο ήπια από άλλα καθαριστικά, γι’ αυτό μπορούν να αφήσουν το δέρμα πιο ενυδατωμένο. Ωστόσο, αξίζει να συνεχίσεις με την ενυδατική σου κρέμα. Τα καθαριστικά με βάση το νερό λειτουργούν ιδιαίτερα καλά με το micellar νερό, απλά φρόντισε να επιλέξεις αυτό που λειτουργεί καλύτερα για το δέρμα σου.

Πρόταση για micellar water

L’oreal Paris

Νερό micellar ντεμακιγιάζ για κανονικό και ξηρό δέρμα

Photos:

Δείτε ακόμη: 8+1 γρήγορα “κόλπα” για να κερδίσεις χρόνo στην ρουτίνα ομορφιάς σου!

Δείτε ακόμη: Hailey Bieber: Όλα τα μυστικά της Mrs. Bieber για ένα λαμπερό δέρμα

The post Τι είναι το micellar water, μπορώ να το χρησιμοποιήσω για ντεμακιγιάζ; Όλες οι απαντήσεις! appeared first on Glance.

Πηγή: glance.gr

Share: