Στην ψυχοθεραπεία, την οποία ξεκίνησε πριν από 9 χρόνια, αναφέρθηκε ο Θοδωρής Φέρρης, ο οποίος μίλησε στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube.

«Αυτό που με έκανε να… ψαχτώ ήταν κάποιες ιδιαίτερες αδυναμίες που συνειδητοποίησα ότι έχω σαν άνθρωπος, που δεν με άφηναν να είμαι ευτυχισμένος. Αυτές οι αδυναμίες ήταν τόσο ισχυρές, υπήρχε δηλαδή όντως θέμα», εξομολογείται ο Θοδωρής Φέρρης στο Nansou TV.

«Έβλεπα ότι δεν γελάω πολύ, δεν χαίρομαι τη ζωή μου ενδεχομένως. Ένιωσα ότι κάτι δεν το κάνω σωστά, δεν το λαμβάνω σωστά», παραδέχεται στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Πολλοί άνθρωποι το παλεύουν μόνοι τους και τα καταφέρνουν άριστα. Δεν είναι ανάγκη να πάμε όλοι σε ειδικούς. Εμένα μου το πρότεινε μια κοπέλα. Το σκέφτηκα, το ανέλυσα, το κάνω χρόνια και είναι κάτι που με βοηθάει πάρα πολύ. Γενικά πλέον με χαλαρώνει», επισημαίνει αμέσως μετά ο Θοδωρής Φέρρης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Θοδωρής Φέρρης αποκαλύπτει πως κάνει ψυχοθεραπεία 9 χρόνια «μπας και μεγαλώσει το 10χρονο παιδί που είναι ακόμα» και πως τους τελευταίους τρεις μήνες έχει κόψει το τσιγάρο, μία προσπάθεια που ξεκίνησε με αφορμή την επέμβαση που έκανε στις φωνητικές χορδές.

Πηγή: thecaller.gr

Share: