Θεοχάρης Ιωαννίδης: Είχα πλούσιους φίλους και πολλές ιδέες - Έχω δουλέψει για τις Καρντάσιανς

«Πάντα το είχα άχτι να κάνω ένα show που είμαι εγώ, γιατί είμαι τρελάρας. Κάνουμε μια κράση ιδεών. Θέλαμε ένα night show, να είναι καθ’ οδόν, αλλά να συνδυάζει το Fear Factor, τη συνέντευξη στο τέλος, την καλοπέραση και την τρέλα. Ο κανόνας στην εκπομπή είναι ότι ό,τι challenge δεν κάνει ο καλεσμένος στην εκπομπή το κάνω εγώ!

Έτυχε να πρέπει να περάσει ένας άνθρωπος από έναν γκρεμό και δεν το έκανε. Σταμάτησε εκεί που δεν είχε εύκολα γυρισμό, αλλά γύρισε κάπως. Το έκανα εγώ εν τέλει, κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα το κάνω. Έχω ακροφοβία. Γελούσα κι έκλαιγα και το έκανα. Δεν μου λείπει τίποτα. Ανυπομονώ για το αύριο από τον ενθουσιασμό μου», είπε αρχικά ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είπε στη συνέχεια: «Θεωρώ τον ύπνο χάσιμο χρόνου. Είμαι σκορπιός οπότε είμαι καλός φίλος. Ζω μέσα από τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι και της όρεξης μου για ζωή και για καινούργια πράγματα. Η δημόσια εικόνα δεν έχει καμία σχέση με το ποιοι είμαστε πέρα από αυτά που δεν μπορούμε να κρύψουμε.

Δεν μοιράζομαι αυτό που είμαι πραγματικά τόσο πολύ με το έξω γιατί ξέρω ότι το παιχνίδι παίζεται με κανόνες. Και μου αρέσει το παιχνίδι αυτό. Έχω τελειώσει το σχολείο στην Αμερική, έχω σπουδάσει χρόνια εκεί. Πήγα μόνος μου. Ήξερα ότι θέλω να σπουδάσω παραγωγή και σκηνοθεσία και ότι θα μου είναι πιο εύκολο να μπω στις σχολές έχοντας τελειώσει αμερικανικό σχολείο στην Αμερική».

Στη συνέχεια, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ανέφερε: «Δούλεψα σε παράγωγες και έφτιαξα πολύ δυνατές φιλίες. Είχαμε το όνειρο να κάνουμε δική μας εταιρεία παραγωγής, πήγαμε στο Λος Άντζελες. Είχα πλούσιους φίλους και πολλές ιδέες. Έχω δουλέψει στον τομέα των applications για να κάνουμε applications για τις Καρντάσιανς.

Εμείς είχαμε να κάνουμε με τη μαμά όχι τόσο πολύ με τα κορίτσια. Η «mamager», Κρις Τζένερ, είναι η κεφαλή. Έχω ζήσει μόνο σχέσεις ζωής και έχω φτάσει κοντά στο γάμο σε πολύ μικρότερη ηλικία. Όσο μεγαλώνω βλέπω ότι όλες οι σχέσεις αρχίζουν και έχουν ένα concept. Από όλους θέλεις να σε κάνουν και να τους κάνεις καλύτερο άνθρωπο».

Κλείνοντας, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είπε για τη Δανάη Μπάρκα: «Με τη Δανάη έχουμε σχέση αγάπης και μίσους πάρα πολλά χρόνια, από το 2009. Ήρθε μια φορά στην παράσταση “Σεσουάρ για δολοφόνους” και κλικάραμε. Ήταν ακόμα πιο τρελή τότε».

Πηγή: thecaller.gr

Share: