Για την μητρότητα και τη δημιουργία οικογένειας μίλησε η Θάλεια Ματίκα όταν συνάντησε την συνάδελφο της, Τζένη Θεωνά στην εκπομπή “Μαμα-δες” της δημόσιας τηλεόρασης. Απόσπασμα αυτής προβλήθηκε στο Happy Day του Alpha.

«Δεν ήθελα ούτε να παντρευτώ ούτε να κάνω παιδιά. Θα σου πω πως δεν ήθελα τεράστιες ευθύνες στη ζωή μου. Είναι τόσο απλό.

Είμαι ευθυνόφοβος άνθρωπος και πόσο μάλλον τα παιδιά που είναι η μεγαλύτερη ευθύνη που μπορεί να αναλάβει ένας άνθρωπος στη ζωή του» εξομολογήθηκε, αρχικά, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια.

«Όταν έμαθα ότι θα γίνω μαμά, ήμασταν στη Θεσσαλονίκη και κάναμε την παράσταση «Ιδιωτικές ζωές». Γυρίζω στην Αθήνα και είμαι ήδη δύο μηνών έγκυος στον γιο μου και έπαθα τεράστιο σοκ.

Με το που το έμαθε ο Τάσος, οργάνωσε κατευθείαν αυτοσχέδιο πάρτι στην Κυψέλη και στο σπίτι που μέναμε με dj. Ήταν όλοι μες στην τρελή χαρά και εγώ είχα πάθει τεράστιο σοκ».

«Σοκ ότι «τελείωσε, αλλάζει η ζωή μου». Ήθελα καιρό να μπω στο ότι θα συμβεί αυτό. Αν έλεγα στον Τάσο να κάνουμε και πέντε παιδιά, θα έλεγε ναι.

Δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Αυτό μου το είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή, είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει πάρα πολύ στην οικογένεια» συμπλήρωσε, ακόμα, η Θάλεια Ματίκα στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Τζένη Θεωνά και το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Μαμα-δες» της ΕΡΤ2.

newsit.gr

Πηγή: thecaller.gr

Share: