Ταξίδι στα Αστέρια: Πρεμιέρα της ταινίας με παρέλαση σταρ (VID)

Η ταινία ήταν μέχρι στιγμής διαθέσιμη για online streaming και χθες έκανε την επίσημη πρεμιέρα της και στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Εκεί βρέθηκαν πολλοί ηθοποιοί αλλά και αρκετοί αθλητές, ειδικά από το μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Μεταξύ αυτών οι Αργύρης Πανταζάρας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, Κώστας Αποστολάκης, Χρήστος Πλαΐνης, όπως και οι μπασκετμπολίστες Ιωάννης Παπαπέτρου και Γιάννης Μπουρούσης.

Θυμίζουμε ότι η ταινία αναφέρεται στη χρυσή περίοδο της απόλυτης κυριαρχίας του Παναθηναϊκού, τόσο σε εγχώριο, όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Έξι ευρωπαϊκά μέσα σε 25 χρόνια όπως και αμέτρητοι εγχώριοι τίτλοι. Κοινός παρονομαστής σε όλα αυτά; Η οικογένεια Γιαννακόπουλου!

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ταινία έχουν ο Δάνης Κατρανίδης ως Παύλος Γιαννακόπουλος, ο Θέμης Πάνου ως Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο Αργύρης Πανταζάρας που θα υποδυθεί τον εκρηκτικό Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Αναμφίβολα δεν θα μπορούσε να λείπει από την ταινία ο αγωνιστικός μέντορας αυτού του κολοσσού, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Τον ρόλο του «άρχοντα των δακτυλιδιών» ερμηνεύει ο Γιώργος Γάλλος.

Πηγή: thecaller.gr

Share: