Τα κόκκινα νύχια της Κατερίνας Καινούργιου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Σoυ έχει απομείνει πολύ κόκκινο βερνίκι νυχιών από την περίοδο των Χριστουγέννων; Σου έχω καλά νέα: Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για το μανικιούρ του Αγίου Βαλεντίνου. Το κόκκινο χρώμα είναι κλασικό όλο το χρόνο, αλλά έχει ταυτιστεί απόλυτα με την αγάπη και τις επίσημες γιορτές.

Το κόκκινο είναι το επίσημο χρώμα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και, ως εκ τούτου, μια σταθερή επιλογή για το μανικιούρ σου. Στην πραγματικότητα, ήταν μια πρόκληση να βρούμε ένα μανικιούρ εμπνευσμένο για τον Άγιο Βαλεντίνο που δεν είχε κόκκινο ή ροζ, αλλά νομίζουμε πως δεν υπάρχει καταλληλότερο

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε ένα απίστευτα τολμηρό μανικιούρ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τα κόκκινα νύχια της παρουσιάστριας είναι ιδανικά για την ξεχωριστή ημέρα των ερωτευμένων και εμείς τα κάναμε screenshot για να τα δείξουμε στην μανικιουρίστα μας.

Τα κόκκινα νύχια της Κατερίνας Καινούργιου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το φλογερό μανικιούρ της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τα κόκκινα νύχια της ξανθιάς καλλονής έχουν την κλαασική απόχρωση του κόκκινου που έχουμε συνηθίσει για τις γιορτινές ημέρες.

Τα κόκκινα νύχια της Κατερίνας Καινούργιου έχουν σχήμα στιλέτο, κάτι που μας εξέπληξε ευχάριστα. Η παρουσιάστρια επιλέγει συνήθως πιο ήπια μανικιούρ, αλλά για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου επέλεξε το πο τολμηρό nail look της.

Photos: Instagram

Δείτε ακόμη: Nail trend: Υπέροχες ιδέες για ροζ νύχια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Δείτε ακόμη: Τα 5+1 πιο ελκυστικά γυναικεία αρώματα για το δείπνο του Αγίου Βαλεντίνου!

The post Τα κόκκινα νύχια της Κατερίνας Καινούργιου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! appeared first on Glance.

Πηγή: glance.gr

Share: