Συνταγή για Σαρακοστή: Φτιάξτε τα νοστιμότερα αχνιστά μύδια- Μυστικά από την Anna Maria Barouh

Η δημοφιλής μαγείρισσα αγαπά τις θαλλασινές λιχουδιές και ειδικότερα τα όστρακα. Μία από τις συνταγές που συχνά φτιάχνει και η ίδια στην κουζίνα της, είναι τα μύδια αχνιστά. Στο διαδικτυακό της κανάλι στο Facebook έχει “ανεβάσει” την καλύτερη και πλέον δοκιμασμένη, από την ίδια, συνταγή για επιτυχημένα μύδια αχνιστά.

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook

“Μύδια
Αρέσουν σε αρκετούς από εμάς και δεν είναι λίγες αυτές που “φοβούνται” να τα φτιάξουν στο σπίτι!!!
Εάν την ώρα που τα καθαρίσουμε πετάμε όσα μύδια είναι ανοιχτά και όσα είναι σπασμένα τότε θα είμαστε ένταξη να Προχωρήσουμε άφοβα στο επόμενο στάδιο. Δείτε το βιντεάκι αυτό πώς θα τα αχνίσετε:

Μύδια αχνιστά
Υλικα
1 κιλό μύδια
1/2 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
1 κγ. Πιπέρι σε κόκκους
Μαϊντανός
Τσίλι
1 σκελίδα σκόρδο
60 μλ ελαιόλαδο”

Share: