Η ωραιότερη ελληνική συνταγή κατσαρόλας, μαμαδίστικη και χειμωνιάτικη, για χοιρινό με σελινόριζες αυγολέμονο.

Θα μοσχομυρίσει το σπίτι όλο.

Υλικά

Για το χοιρινό με σελινόριζα

2 – 3 κ.σ. ελαιόλαδο
1½ kg χοιρινός λαιμός
4 μέτριες σελινόριζες (ή 2 μεγάλες)
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
2 πράσα
1 φλ. λευκό ξηρό κρασί
3-4 καρότα
2 πατάτες κομμένες στα 4
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
3-4 κλων. άνηθο
1 ματσ. φρέσκο σέλινο

Για το αυγολέμονο

2 αυγά
2 μέτρια λεμόνια (χυμό)
Λίγο ξύσμα λεμονιού
Αλάτι
Πιπέρι
Κορν φλάουρ (προαιρετικά)

Διαβάστε περισσότερα στο Argiro.gr.

Πηγή: thecaller.gr

Share: