Συγκλονίζει ο Τάσος Χαλκιάς για τον πατέρα του: «Με εκείνο το χέρι του με σβέρκωνε από δω»

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Χαλκιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η σχέση με τον πατέρα μου είναι λιγάκι παρεξηγημένη από όλα αυτά που έχω πει. Με την έννοια ότι ο πατέρας μου ήταν ένας βάρβαρος άνθρωπος γιατί κάπου είχα πει ότι είχα φάει από εκείνον το ξύλο της αρκούδας. Καιτι έγινε; Τη δεκαετία του ’50 για να μεγαλώσειςπαιδιά και να έχεις οικογένεια ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα χρόνια. Οι άνθρωποι περπατούσαν και κλωτσούσαν τα ερείπια της εποχής. Σε εκείνη την εποχή λοιπόν οι άνθρωποι δεν είχαν την πολυτέλεια να κάνουν επιλογές τις οποίες κάποιοι άλλοι δεν θα κατέκριναν. Ήταν στο μεροκάματο 16 ώρες την ημέρα. Επειδή εγώ έχω φάει δυο σφαλιάρες, ας πούμε, να αρχίσω να γκρινιάζω; Και μάλιστα να ακουστεί κιόλας ότι κακοποιήθηκα από τον πατέρα μου σε επίπεδο βίας; Αυτά είναι αστεία πράγματα και τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε».

«Δηλαδή με εκείνο του το χέρι που με σβέρκωνε από δω, ένιωθα ότι είναι για καλό» πρόσθεσε, με φωνή σπασμένη, ο Τάσος Χαλκιάς. «Δεν μπορώ να πω ότι με έδειρε και είμαι άσχημα και να τον κρίνω».

«Η σχέση μου με τον πατέρα μου ήταν μια χαρά! Ούτε κακοποιήθηκα από βίο ξύλο ούτε τίποτα από όλα αυτά. Τον τιμώ και θα τον τιμώ σε όλη μου την ζωή. Δεν ήρθε στο θέατρο να με δει γιατί, ναι δεν ήθελε να βγω στο θέατρο και δεν πίστευε ότι αυτό είναι επάγγελμα» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στην μεσημεριανή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.

Πηγή: thecaller.gr

Share: