Η ηθοποιός, Λήδα Χατζή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου. Με περίσσια δύναμη μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια υγείας της με τον καρκίνο αλλά και τη σημαντική συμβολή της Νατάσας Παζαΐτη για την θεραπεία του.

«Όλα ξεκίνησαν το 2015 και έπιασα ένα γρομπαλάκι στη μασχάλη και τελικά ήταν καρκίνος μαστού μεταστατικός και τρομερά επιθετικός. Έτσι, το 2015 μπήκα σε μία διαδικασία διπλής μαστεκτομής. Χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες.

Νόσησα και στον θυρεοειδή πριν από δύο χρόνια. Τρόμαξα πάρα πολύ, πάγωσα, μου κόπηκαν τα γόνατα. Δεν ήξερα τι να κάνω και μπήκα σε μία διαδικασία ότι θέλω το αύριο και το μεθαύριο. Κυρίως στην Ελλάδα έχουμε ταμπού με τη λέξη καρκίνο, δεν τη λέμε. Πολύ φίλοι μου φοβόντουσαν, ντρέπονταν πιο πολύ από εμένα. Εγώ πήγα σε φεστιβάλ ταινιών στο Μαρόκο χωρίς περούκα» ανέφερε η Λήδα Χατζή.

«Την Νατάσα Παζαΐτη τη λέω ο άγγελός μου. Ακόμα και στο τηλέφωνό μου την έχω αποθηκεύσει με φατσούλα αγγελάκι. Πριν από 9 χρόνια κανένας δεν έβρισκε τους όγκους μου γιατί ήταν πολύ μικροί χιλιοστά και το βρήκε αυτή. Με έχει ακολουθήσει και την έχω ακολουθήσει σε όλο αυτό το ταξίδι. Δεν φοβάμαι τίποτα λόγω της Νατάσας Παζαΐτη.

Θεωρώ ότι είναι ένας τρομερός επιστήμονας και φανταστικός άνθρωπος. Κάνει λειτούργημα. Έχει σώσει πολύ κόσμο και φίλες μου και είναι πάνα με το χαμόγελο. Σου δίνει την ελπίδα και είναι αυτός ο άνθρωπος που δεν φοβάσαι τίποτα» πρόσθεσε η Λήδα Χατζή.

Πηγή: thecaller.gr

Share: