Ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα το πρωί του Σαββάτου. Ο παρουσιαστής του Καλημέρα Ελλάδα δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στην αδερφή του που είχε σύνδρομο Down.

«Το Μαράκι με σύνδρομο Down ήταν ένα μεγάλο… Έχω 11 χρόνια διαφορά. Είδες; Έχω…» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και συνέχισε: «Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Πέθαναν οι γονείς μου και το Μαράκι έμεινε να προστατεύεται από εμένα και τον Μάρκο, τον αδερφό μου. Ξαφνικά στα 49 του πέθανε και ο Μάρκος. Το Μαράκι είχε φοβερή αδυναμία και στους δυο μας. Έπρεπε να το διαχειριστώ αυτό το πράγμα. Με ρωτούσε και είχε τη συμπεριφορά ενός παιδιού 6-7 ετών, αν και ήταν κοντά στα 40. Όταν με ρώτησε που είναι ο Μάρκος, της είπα πολύ πρόχειρα ότι είναι στην Αμερική.

Από εκεί και πέρα για πολλά χρόνια την έπαιρνα τηλέφωνο από την Αμερική και της μιλούσα ο Μάρκος και στη συνέχεια γύριζα και της έλεγα: σε πήρε αυτός; Υποτίθεται ότι είχαμε κόντρα σε κάποια πράγματα. Το μυαλουδάκι λειτουργούσε ως 6-7 χρονών. Δεν της το είπα ποτέ»

Πηγή: thecaller.gr

Share: