Μαζί με την μητέρα του, Πόπη Μαλλιωτάκη γιόρτασε ο Βασίλης Λαζαρίδης την ονομαστική του εορτή και η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα ήταν εκεί.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε με τρυφερότητα στην σχέση που είχε με τον αείμνηστο πια Βασίλη Καρρά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Λαζαρίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «γνωριζόμασταν πολλά χρόνια με τον Βασίλη Καρρά και είχαμε και οικογενειακή σχέση.

Εγώ συγκινούμαι κιόλας γιατί, όποτε τον έβλεπα, μου έλεγε να τον φωνάζω παππού επειδή ο πατέρας μου τον φώναζε «πατέρα».

Μου είχε χαρίσει και δυο ρολόγια του, τα είχε βγάλει από το χέρι του. Γενικά ήταν πολύ τρυφερός κάθε φορά που συναντιόμασταν και τον έχω σε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου

«Έχω πάθει ανοσία με τα σχόλια στα social media γιατί όλη την ώρα κάτι θα γραφτεί ή κάτι θα πουν για εμάς. Οπότε τι να απαντήσεις… Καταντάει και λίγο χαζό.

Εδώ μέχρι και για μένα διαβάζω κάτι βλακείες. Μέχρι και ότι έχω κάνει μπότοξ έχω διαβάσει σε σχόλια, κάτι τέτοιες βλακείες δηλαδή που λες εντάξει… Στα 23 μου και έκανα μπότοξ».

«Εγώ δεν απαντάω σε τέτοια σχόλια και μηνύματα. Έχω βέβαια και κάποια πάρα πολύ καλά σχόλια αλλά δέχομαι και σχόλια ερωτικού περιεχομένου.

Μου στέλνουν διάφορα τρελά, μέχρι και ολόγυμνες φωτογραφίες» ομολόγησε, παράλληλα, η Πόπη Μαλλιωτάκη στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη και την ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

πηγή: zappit.gr

Πηγή: thecaller.gr

Share: