Συγκινεί ο Πάνος Σόμπολος για τη σύζυγό του: «Η Τζένη έφυγε νωρίς, δεν πρόλαβε να δει τα εγγόνια μας» (vid)

«Τόσα πολλά εγκλήματα που έχουμε τα τελευταία χρόνια, δεν υπήρχαν στο παρελθόν. Αποδίδω αυτή την έξαρση στην δεκαετή λιτότητα που έχουμε βιώσει, αλλά κυρίως στα δύο χρόνια εγκλεισμού λόγω πανδημίας. Η υπόθεση της Πάτρας είναι ένα πραγματικό θρίλερ.

Δεν μπορώ να πω τι έγινε γιατί η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη και πολλές φορές πέφτουμε έξω σε προβλέψεις. Όλα τα ενδεχόμενα σε αυτή την υπόθεση είναι πιθανά. Αν είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση, να είστε βέβαιοι ότι θα εξιχνιαστεί η υπόθεση, δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα», είπε αρχικά ο Πάνος Σόμπολος.

Ο Πάνος Σόμπολος είπε στη συνέχεια: «Έχω βοηθήσει πολλούς, η γυναίκα μου έλεγε “ο μισός μισθός μπαίνει στο σπίτι και ο άλλος μισός πάει στους εγκληματίες”. Παλιά, που δεν υπήρχαν τα κινητά, δεν προλάβαινα να ειδοποιήσει τη γυναίκα μου ότι έφευγα για αποστολή, το μάθαινε από την τηλεόραση.

Η Τζένη ήταν βράχος, αλλά έφυγε νωρίς, δεν πρόλαβε να δει τα εγγόνια μας. Μου έλεγε, χάνεις τις καλύτερες στιγμές των παιδιών. Αναπληρώνω τις ώρες που έχω χάσει με τα παιδιά μου, περνώντας χρόνο με τα εγγόνια μου».

Πηγή: thecaller.gr

Share: