Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Μπουκουράν και Πένυ κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν

Αν είστε φαν της σειράς θα είδατε στα δύο προηγούμενα επεισόδια τις απέλπιδες προσπάθειες της Πένης να χωρίσει την κόρη της από τον Άλφρεντ. Τώρα κάνει το αντίστροφο. Θέλει να τα ξαναβρούν. Αλλά η κόρη της έχει θυμώσει μαζί της και δεν της μιλά, μέχρι και έξω στο κρύο την άφησε να περιμένει, στην πόρτα της πολυκατοικίας. Και τι έκανε η κλασσική ελληνίδα μάνα; Πήρε τις βελόνες της και άρχισε να πλέκει περιμένοντας.

Βάζει και τον Λυκούργο στο κόλπο και κάνει ψεύτικη απόπειρα αυτοκτονίας της κόρης της για να προσεγγίσει τον Άλφερντ. Εντάξει, τα παιδιά θα τα ξαναβρούν, ανυποψίαστα ακόμη για την σχέση που έχουν οι γονείς τους, κρυφά.

Πάστα και φιλιά

Η γλύκα από τις πάστες που την κερνούσε ο Μπουκουράν στην αρχή της σχέσης τους έχει μείνει αξέχαστη στην Πένη. Αλλά της έμεινε και η πίκρα από την ξαφνική εξαφάνισή του από τη ζωή της. Τώρα που ήρθε στην Αθήνα για να βρει την Λίζα, τον βλέπει τυχαία, τον παίρνει τηλέφωνο και η επανασύνδεση δεν αργεί. Όπως και οι αμοιβαίες εξηγήσεις.

Ο Μπουκουράν της λέει την αλήθεια για τον λόγο που την άφησε μόνη της. Απελάθηκε μαζί με την γυναίκα του στην Αλβανία και μόλις πριν λίγες μέρες, κατάφερε να επιστρέψει στην Αθήνα. Και πια, εργάζεται στη βίλα του Υπουργού Παραζάνα, τον οποίο υποδύεται ο Σπύρος Μπιμπίλας. Βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι για να χαρούν τον έρωτά τους, αλλά ξαφνικά επιστρέφει τόσο η σύζυγος του Μπουκουράν (την οποία υποδύεται η Νατάσα Κοτσοβού), όσο και ο Υπουργός που φέρνει ένα δικό του φίλο στο σπίτι. Που δεν είναι άλλος από τον βουλευτή Λαλαμπίρδα και γνώριμο του Κουδουναρίου…Ε, να δούμε πως θα καταφέρουν να ξεφύγουν.

Πηγή: queen.gr

Πηγή: thecaller.gr

Share: