Στικούδη: Δεν θα απολογηθώ αν έλειπα 4-5 ώρες ούτε θα κάτσω να δείξω πόσες ώρες είμαι πάνω από το παιδάκι μου καθημερινά

Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου κατά την οποία αναφέρθηκε στη γέννηση του γιου της, στον αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη, αλλά και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε.

Για το πόσο αλλάξει η ζωή της μετά τον ερχομό του μικρού δήλωσε: «Είναι 4 μηνών δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα κοιμάμαι, ότι θα ξενυνχτάω, και ότι δεν θα σκέφτομαι καθόλου την κούραση. Πηγαίνουν όλα σε δεύτερο χρόνο. Όταν βλέπω το παιδί μου, τα ξεχνάω όλα, είναι μαγικό».

Αμέσως μετά, πρόσθεσε για τον Βαγγέλη Σερίφη και τη σχέση τους: «Ήλπιζα ότι θα μοιάζει στον άντρα μου, είναι ίδιος. Είναι ένας πανέμορφος γλυκός μπέμπης που όλο γελάει. (ο Βαγγέλης Σερίφης) Είναι εξαιρετικός πατέρας συνεχίζουμε να είμαστε δημιουργικοί, να κάνουμε πράγματα. Έχουμε καλή επικοινωνία. Όταν υπάρχει αγάπη και δυο άνθρωποι τα βρίσκουν, τα ξεπερνάνε όλα».

Η Κατερίνα Στικούδη παραδέχτηκε στη συνέχεια πως ο τοκετός της ήταν δύσκολος: «Δεν είχα εύκολο τοκετό, ο σύζυγός μου ήταν μέσα μαζί μου. Το ξεπεράσαμε επειδή είμαι μαχήτρια και είχα καταπληκτική ομάδα».

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το γεγονός ότι επέστρεψε γρήγορα στα καθήκοντά της στο «J2US» μετά τη γέννηση του γιου της, η Κατερίνα Στικούδη απάντησε:

«Δεν σταμάτησα σχεδόν καθόλου να δουλεύω. Ζούσα τέτοια χαρά που δεν μπορούσα να ασχοληθώ με κάτι αρνητικό εκείνη την περίοδο. Υπήρχε κόσμος που δεν του φάνηκε περίεργο, που δεν του άρεσε, και κόσμος που το στήριξε. Δεν αρέσουμε σε όλους, και πάλι επειδή κάνουμε αυτή τη δουλειά που έχει προβολή, έχει κάποια διαφορά με μία γυναίκα που θα χρειαστεί να πάει στο γραφείο της;».

Και συνέχισε η ίδια:

«Γύρισα, επέστρεψα, ήμουν υγιής. Ούτε θα απολογηθώ αν έλειπα 4-5 ώρες ούτε θα κάτσω να δείξω στο instagram πόσες ώρες είμαι πάνω από το παιδάκι μου καθημερινά. Δεν κάνω πράγματα για να αποδείξω κάτι. Δεν λειτουργώ έτσι μόνο στα προσωπικά μου, αλλά και στη δουλειά μου. Ποτέ δεν πήγα να πείσω κανέναν, η κριτική είναι εκεί έξω, ο καθένας έχει τη γνώμη του και τη λέει, άλλος καλοπροαίρετα και άλλος με εμπάθεια».

Πηγή: thecaller.gr

Share: