Στέλλα Μπεζαντάκου: «Είμαι ανεμβολίαστη, γιατί είμαι αλλεργική σε φαρμακευτικές ουσίες»- Τί δήλωνε τότε η τραγουδίστρια- Τα βίντεό της στο TikTok

Πριν από λίγες ημέρες επανήλθε στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά όχι με “καυτές” δηλώσεις αλλά με καυτές εμφανίσεις της στο TikTok.

Η τραγουδίστρια τον περασμένο Νοέμβριο, είχε κληθεί να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» για το πως ζει την πανδημία του Covid αλλά και για το εάν θα εμβολιαζόταν ή όχι.

Τότε είχε εξηγήσει τους λόγους που είχε επιλέξει να μην εμβολιαστεί τονίζοντας χαρακτηριστικά «Είμαι ανεμβολίαστη, γιατί είμαι αλλεργική σε φαρμακευτικές ουσίες και μου δημιουργούν αντιδράσεις, κοκκινίλες, κλπ. Φοβάμαι να το κάνω» είχε δηλώσει η τραγουδίστρια. «Νιώθω αποκλεισμένη, αλλά δεν μπορώ να κάνω του κεφαλιού μου» είχε συμπληρώσει.

Σήμερα, εμφανώς αδυvατισμένη, με σέξι διάθεση και αποκαλυπτικό μπούστο ανεβάζει την θερμοκρασία στο Tik Tok. Με σούπερ σέξι λεοπάρ φόρεμα που αφήνει πολύ λίγα στη φαντασία η Μπεζαντάκου προκαλεί ίλιγγο.

Δείτε εδώ το αποκαλυπτικό της βίντεο που ξεσήκωσε τον ανδρικό πληθυσμό:

@stellampeza #foryou #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος – user642566567174

Μετά από αυτό ανέβασε και δεύτερο βίντεο, ποζάροντας με νάζι στον καθρέφτη της

@stellampezaΓλυκα φιλακια!!!💋♬ No Lie – Sean Paul

Πηγή: thecaller.gr

Share: