Ο Στέλιος Λεγάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Καλοκαίρι Yes και τον ρεπόρτερ, Γιώργο Βιολέντη.

Ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Νίκο Κουρκούλη, τη συμμετοχή του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» πριν από αρκετά χρόνια αλλά και τα συναισθήματά του μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.

Αρχικά, ο Στέλιος Λεγάκης ανέφερε ότι:

«Η συνεργασία με τον Νίκο (Κουρκούλη) είναι κάτι που συζητάγαμε πάρα πολλά χρόνια. Είναι μέντορας και μπορώ να πω με σιγουριά πλέον ότι είναι από τους καλύτερους – αν όχι ο καλύτερος – ανθρώπους στον χώρο.

Θέλω πάρα πολύ να του δώσω τραγούδι, είναι πολύ επιλεκτικός, δύσκολος… πελάτης».

Όσο για το τι θυμάται από τη συμμετοχή του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και το αν θα παρότρυνε έναν νέο καλλιτέχνη να δοκιμάσει την τύχη του μέσα από ένα talent show, είπε:

«Η αναγνωρισιμότητα δεν ήταν κάτι που είχα συνειδητοποιήσει στο 100%. Όσο περνάνε τα χρόνια, αρχίζω και αντιλαμβάνομαι τι είχε γίνει τότε. Θεωρώ ότι τα talent show είναι μια καλή ευκαιρία, διότι σε βλέπει πολύς κόσμος».

«Ήμουν μέσα στη γέννα, πόναγε πάρα πολύ το κεφάλι μου, ήμασταν ήδη τρεις μέρες άυπνοι και μας πήραν να πάμε μέσα και πραγματικά δακρύζαμε και οι δύο και κλαίγαμε», εξομολογείται ο Στέλιος Λεγάκης για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού.

Τέλος, σημείωσε πως:

«Η γυναίκα μου έχει ήδη άλλα δύο παιδιά, οπότε είμαστε στα τρία. Με εμένα τέσσερα, γιατί εγώ παιδί είμαι ακόμα.

Δεν ξέρω αν πάμε για… τέταρτο γιατί είναι πολλά τα παιδιά».

Πηγή: thecaller.gr

Share: