Σπύρος Μπιμπίλας για Μαυρικίου: «Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη με τη δημοσιότητα» (vid)

«Στηλιτεύτηκα επειδή πήγα στον αρραβώνα, πήρα μηνύματα εκείνη την ώρα “γιατί πήγες στον αρραβώνα;”. Εγώ είμαι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος και όταν με καλούν πάω που αισθάνομαι ότι πρέπει να πάω, θα πάω.

Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι ο Μαυρίκιος πρέπει να γίνει περίγελος. Εγώ θεωρώ ότι είναι συνυπεύθυνος και ο Μαυρίκιος γι’ αυτό που συμβαίνει και τα κανάλια», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Τα κανάλια κυνηγούν τον Μαυρίκιο και ο Μαυρίκιος τα κανάλια. Αυτό μπορεί να μην οδηγήσει σε καλά πράγματα και πρέπει να το προσέξουν. Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη όταν ακριβώς γινόταν αυτό το πράγμα.

Το κυνήγι της Έφης Θώδη παντού και η Έφη Θώδη να κυνηγάει τα κανάλια. Αυτό πρέπει να προσεχθεί, γιατί έχει ξεφύγει, η απέραντη δημοσιότητα δεν θα κάνει καλό και μιλάω πολύ σοβαρά τώρα, δεν ήρθα να κάνω πλάκες».

Κλείνοντας, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Και τα κανάλια το θέλουν αυτό γιατί πουλάει. Κι εγώ δεν θα ήθελα να πουλάει ως πλάκα, διότι πια πουλάει ως πλάκα. Όλα γίνονται μπροστά στις κάμερες, αυτό δημιουργεί μια περίεργη εντύπωση.

Ο Μαυρίκιος με κάλεσε με αγάπη. Το Μαυρίκιο τον θαυμάζω, αλλά αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή έχει υπερβεί τα όρια. Βλέπω ότι σε όλα τα κανάλια γίνεται μια απερίγραπτη πλάκα με το γεγονός, το οποίο με βρίσκει αντίθετο».

Πηγή: thecaller.grShare: