Στη φωτογράφιση των τίτλων της νέας σειράς των Ρέππα-Παπαθανασίου «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» συνάντησε η κάμερα του Happy Day τη Σοφία Βογιατζάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη, όπου μεταξύ άλλων εξομολογείται την απέχθειά της προς τη ζέστη.

«Είναι καταπληκτική η γραφή των Ρέππα-Παπαθανασίου και είναι πάντα μαγικό να δουλεύεις μαζί τους. Αισθάνομαι ευλογημένη. Είμαι η δολοπλόκα αδελφή Καραμαζόφ, θα μιλάω με ρωσική προφορά. Αν παρατηρήσεις, σε όλες αυτές τις χώρες που κάνει πολύ κρύο, οι γλώσσες είναι σφιχτές, δεν ανοίγουν πολύ το στόμα», δηλώνει η Σοφία Βογιατζάκη.

«Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει ο χειμώνας, σιχαίνομαι την πάρα πολλή ζέστη. Μου αρέσει το καλοκαίρι, γιατί μου φτιάχνει τη διάθεση αλλά θέλω να είμαι συνεχώς ή μέσα στη θάλασσα ή κάτω από ένα air condition. Αρρωσταίνω με τη ζέστη», παραδέχεται η γνωστή ηθοποιός στη συνέχεια.

«Σε δουλειά που δεν άναβαν το air condition παραπονιόμουν. Όλοι παραπονιόμασταν και έφυγα. Ε δεν θα αρρωστήσω, πάνω απ’ όλα η υγεία μου. Δεν είναι ντιβισμός ή παραξενιά. Κόντεψα να πάθω θερμοπληξία. Δίνω μια-δυο ευκαιρίες αλλά στην τρίτη… χαίρετε!», περιέγραψε αμέσως μετά η Σοφία Βογιατζάκη.

Πηγή: thecaller.gr

Share: