Σμαράγδα Καρύδη: Έχω συγχωρήσει την απιστία, δεν θα το ξαναέκανα

Η ηθοποιός μίλησε για το «Celebrity game night» αλλά και για τα ριάλιτι.

«Το «celebrity game night» επανέρχεται, όσο υπάρχει μου αρέσει να το κάνω. Μου έχουν γίνει προτάσεις για παρουσίαση εκπομπών και έχω πει όχι, γιατί δεν ήταν στα ενδιαφέροντα μου. Μας έχουν προτείνει να κάνουμε εκπομπή με τον Θοδωρή Αθερίδη, ένα μαγκαζίνο, δεν το πολυσκεφτήκαμε, είπαμε όχι. Δεν μου έχουν κάνει πρόταση για ριάλιτι, γιατί με ξέρουν οι άνθρωποι στα κανάλια, δεν μπορώ την ταλαιπωρία καθόλου. O Θοδωρής είναι από τους πιο καλούς συνεργάτες που μπορείς να έχεις», ανέφερε αρχικά στο «MEGA Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό.

Η Σμαράγδα Καρύδη, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις φοβίες που έχει αλλά και κατά πόσο το έχει διαχειριστεί.

«Έχω πάθει στην σκηνή κρίση πανικού και δεν υπάρχει χειρότερο. Δεν θα ξαναεπιτρέψω στον εαυτό μου να το πάθει. Έχω ένα σωρό φοβίες: τις αρρώστιες, μην πεθάνω, το αεροπλάνο, τις κατσαρίδες, είχα φωνάξει τον μπαμπά μου να σκοτώσει μια», δήλωσε!

«Εγώ έχω γίνει πιο ανοιχτός άνθρωπος και λόγω της ηλικίας και λόγω της σχέσης μου με τον Θοδωρή. Ο Θοδωρής δεν έχει καθόλου φοβία της έκθεσης, που εγώ έχω. Με αγχώνει πολύ η έκθεση», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη, αλλά και στη φήμη που κυκλοφόρησε για τον… θάνατο του πατέρα της, Ντίνου Καρύδη.

«Γιατί να με ενοχλεί που δεν έχει πάρει διαζύγιο ο Θοδωρής; Δεν ήθελα να παντρευτώ, ούτε να κάνω παιδιά. Μου έχει τύχει να συγχωρέσω την απιστία, νομίζω δεν θα το έκανα πια», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Μου φάνηκε αστείο όταν διάβασα ότι πέθανε ο μπαμπάς, γενικά βλέπω την αστεία πλευρά του πράγματος. Ήταν η κωμωδία όταν είδα τίτλο «πέθανε τελικά ο Ντίνος Καρύδης; τι απαντάει ο ίδιος», επεσήμανε με αρκετή δόση… χιούμορ – και όσο ήταν δυνατόν – η Σμαράγδα Καρύδη.

Η Σμαράγδα Καρύδη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το σώσε» στο θέατρο «Παλλάς» από τις 18 Μάρτιου.

Πηγή: thecaller.gr

Share: