Τα ρεβεγιόν που έγραψαν ιστορία προβλήθηκαν μέσα από ένα αφιερωματικό βίντεο στο Χαμογέλα και Πάλι. Η Σίσσυ Χρηστίδου συγκινήθηκε όταν έκανε αναδρομή σε ένα από αυτά, όπου συμμετείχε και η ίδια με την παρέα του «Όμορφου κόσμου» και είχαν γιορτάσει μαζί με την Δέσποινα Βανδή.

«Είμαστε εκεί στη Δράμα της Ονειρούπολης, που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε μια σχέση πολύ δυνατή μαζί τους και πηγαίναμε κάθε χρόνο εκείνη την περίοδο και κάναμε εκεί τις εκπομπές… Συγκινούμαι πολύ που βλέπω αυτά τα πλάνα, γιατί δεν τα έχω ξαναδεί. Στην εκπομπή αυτή, είναι τα Χριστούγεννα του 2007, έχω μάθει την προηγούμενη ημέρα ότι είμαι έγκυος στον Φίλιππο» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Έχω πάρει τη μάνα μου, της έχω πει ότι είμαι έγκυος, πηγαίνουμε στη Δράμα, κάνουμε την εκπομπή, έρχονται οι γονείς μου καθυστερημένα, οπότε δεν έχω προλάβει να τους δω πιο πριν, αλλά έχουν την πληροφορία. Με τον μπαμπά μου δεν έχω μιλήσει, αλλά κοιταζόμαστε και ξέρω ότι ξέρει και είναι από κάτω και μου κάνει νοήματα η μάνα μου: μην κουνιέσαι, φτάνει, φτάνει, ήσυχα. Το ήξερε μόνο η μάνα μου, ο Θοδωρής και ο μπαμπάς μου. Τώρα είδα τα πλάνα και συγκινήθηκα πολύ γιατί δεν έχω τέτοιο αρχείο. Πάμε σε διαφημίσεις να σκουπίσουμε τα δάκρυα», ανέφερε συγκινημένη η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πηγή: thecaller.gr

Share: