Η Samsung Electronics Co., Ltd και το Google Cloud ανακοίνωσαν σήμερα μια νέα πολυετή συνεργασία για να φέρουν την τεχνολογία γενετικής τεχνητής νοημοσύνης (AI) του Google Cloud στους χρήστες έξυπνων κινητών τηλεφώνων, σε όλον τον κόσμο.

Ξεκινώντας με τη σειρά Samsung Galaxy S24, που ανακοινώθηκε σήμερα στο Galaxy Unpacked στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, η Samsung θα είναι ο πρώτος συνεργάτης του Google Cloud που θα αναπτύξει το Gemini Pro και το Imagen 2 στο Vertex AI, μέσω του cloud στις συσκευές smartphone της.

Όπως ανακοινώθηκε, η Samsung είναι ο πρώτος συνεργάτης του Google Cloud που ανέπτυξε το Gemini Pro στο Vertex AI για τους καταναλωτές. Κατασκευασμένο εξ αρχής για να είναι πολυτροπικό, το Gemini μπορεί να γενικεύει και να κατανοεί απρόσκοπτα, να λειτουργεί και να συνδυάζει διαφορετικούς τύπους πληροφοριών, όπως κείμενο, κώδικα, εικόνες και βίντεο.

Ξεκινώντας με τις εγγενείς εφαρμογές της Samsung, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τη δυνατότητα σύνοψης στις Σημειώσεις, την Εγγραφή Φωνής και το Πληκτρολόγιο. Το Gemini Pro στο Vertex AI παρέχει στη Samsung καίριες λειτουργίες του Google Cloud, όπως η ασφάλεια, το απόρρητο και η συμμόρφωση ως προς τους κανονισμούς προστασίας των δεδομένων.

Επιπλέον, οι χρήστες της σειράς Galaxy S24 μπορούν να επωφεληθούν άμεσα από το Imagen 2, την πιο προηγμένη -μέχρι σήμερα- τεχνολογία μετατροπής κειμένου σε εικόνα της Google, από το Google DeepMind. Με το Imagen 2 στο Vertex AI, η Samsung μπορεί να φέρει στα χέρια των χρηστών ασφαλείς και εύχρηστες δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών.

Αυτές οι λειτουργίες μπορούν να βρεθούν στο Generative Edit στην εφαρμογή Gallery του S24.

Πηγή: thecaller.gr

Share: