Ρούλα Ρέβη: «Ζήτησα τα χρήματά μου από διάσημη κυρία και ο σύζυγός της με ρώτησε αν έχω τα ορμονικά μου»

Mέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram, η Ρούλα Ρέβη εξομολογήθηκε ότι:

«Καλημέρα… Σήμερα είναι αυτή η πρώτη μέρα του μήνα κάθε γυναίκας που κανείς δεν μιλάει δημόσια για αυτήν.

Θα προσπαθήσω να το πω με ένα είδος σαρκασμού και χιούμορ αλλά και απόλυτης αγάπης και κατανόησης για τις γλυκιές μου γυναίκες όλης της γης.

Ένα περιστατικό παλιό: έχω φωτογραφίσει μια κυρία πραγματική κυρία ευγενική, διάσημη και ταλαντούχα και έχει περάσει αρκετός καιρός που ζητάω τα χρήματα μου. Μετά το ευγενικό στάδιο της αναζήτησης πληρωμής μου στο τηλέφωνο ο σύζυγος της αφού του μίλησα λίγο πιο έντονα γιατί ήθελα τα λεφτά μου μου είπε : δεν μου λες κούκλα μου έχεις τα ρούχα σου σήμερα και κανείς έτσι? Τι εννοείς του λέω πάντα με τα ρούχα μου σου τηλεφωνώ δεν σε καλώ ποτέ γυμνή στο τηλέφωνο. Έχεις τα ορμονικά σου μου λέει? Πάντα έχω ορμόνες του λέω δεν τις έχασα σήμερα που σε καλώ στο τηλέφωνο ξέρεις , του απαντώ.

Να μην τα πολυλογώ κατάλαβα πως έχω να κάνω άλλη μια φορά με έναν ανόητο που σκέφτεται όλες αυτές τις βλακείες που έχει ακούσει στη ζωή του για την περίοδο , ναι ναι έτσι λέγεται , μιας γυναίκας .
Κάποιον που το έχει συνδέσει με κακές μέρες του μήνα και ξεχνάει ότι αυτό του χάρισε το παιδί που κοιμίζει σπίτι του.

Οιστρογόνα, προγεστερόνη, οιστραδιόλη, ωχρινική φάση και ντροπή δεν πάνε μαζί. Έχεις δικαίωμα να νιώθεις χοντρή, λίγο ταλαιπωρημένη, πονεμένη, έξαλλη, ξαναμμένη, απεριποίητη, με τεράστια όρεξη για υδατάνθρακες, όσο ελεύθερα θέλεις.

Σκέψου έναν άντρα να νιώθει όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, έστω και για μια ώρα μέσα στο μήνα για τη μισή του και παραπάνω ζωή!

Τώρα που μεγαλώνω κατάλαβα πως θα έπρεπε να υπάρχει ειδική μέριμνα για τις μέρες που κάθε γυναίκα έχει περίοδο κάθε μήνα και τους πόνους που περνά από πολύ μικρή συν όλα τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα των ημερών αυτών.

Όποτε σήμερα στέλνω ένα γυναικείο μήνυμα πως είναι δικαίωμα μας να νιώθουμε και να εκφράζουμε ότι αισθανόμαστε αυτές τις μέρες του μήνα χωρίς ντροπή και χωρίς να το κρύβουμε. Το σώμα μιλά και εσείς όλοι να το ακούσετε . Εμείς αυτό κάνουμε υπακούμε σε αυτό στωικά με υπομονή και αγάπη. Bonjour κορίτσια».

Πηγή: thecaller.gr

Share: