Ρένα Μόρφη: Ζήτησα την άδεια του άνδρα μου για να πω ανοιχτά ότι είμαι σύζυγός του

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της εκπομπής «Μουσικό Κουτί», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» γιατί δεν θέλει να μιλάει για το πώς βιώνει τη μητρότητα, για τα talent show και για το αν τη φοβίζει η δημόσια κατακραυγή.

«Έχω δεχτεί προτάσεις να βρεθώ σε talent show. Θα το έκανα, δεν έχω κόμπλεξ. Την έκθεση δεν την φοβάμαι καθόλου. Πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται στο πλαίσιο που αφορά τον κόσμο. Δεν τους ενδιαφέρει τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να κρίνω κανέναν για το πώς χειρίζονται τα προσωπικά τους», τόνισε η Ρένα Μόρφη και πρόσθεσε:

«Για μένα μου φαίνεται μεγάλη ευθύνη να πάρω μια τέτοια απόφαση, να μιλάω για το παιδί μου. Ζήτησα την άδεια του άνδρα μου, για να πω ανοιχτά ότι είμαι η σύζυγός του. Το να μιλήσω για τη μητρότητα συνδέεται μέσα στο μυαλό μου πάλι με έναν άλλον άνθρωπο που δεν έχω την άδεια. Από μικρή προσπαθούσα να μην κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια γιατί με άγχωναν και για να μην απογοητευτώ».

Στη συνέχεια αναφερόμενη στη δημόσια κατακραυγή, η τραγουδίστρια υπογράμμισε: «Δεν με φοβίζει η δημόσια κατακραυγή. Αν κάνω κάτι κακό, δικαίως να την υποστώ. Δεν πιστεύω στα λαϊκά δικαστήρια. Από την άλλη, η cancel culture έχει αλλάξει προς το καλύτερο βασικά πράγματα».

Πηγή: thecaller.gr

Share: