Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Δεν έχω κρύψει ποτέ πως είμαι ομοφυλόφιλος- Και στρέιτ να ήμουν, δεν θα έκανα οικογένεια

Μέσα σε όλα, ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο ρεπόρτερ τον ρώτησε για την δημιουργία οικογένειας, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν το λες για το θέμα περί ομοφυλοφιλίας φαντάζομαι, γιατί είναι κάτι το οποίο δεν το έχω κρύψει ποτέ. Δεν είναι new entry, δηλαδή, δεν είναι είδηση το να το αναφέρω και είναι ενδιαφέρον πως πάει η κουβέντα εκεί γιατί υπάρχουν κάποιοι νέοι άνθρωποι που έχουν βγει στη λεγόμενη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα που δεν ξέρουν ότι εμείς οι παλαιότεροι έχουμε κάνει το λεγόμενο outing μας πολλά χρόνια πριν. Νομίζουν ότι είμαστε στην ντουλάπα κρυμμένοι».

«Να ενημερώσουμε λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους ότι οι παλαιότεροι δεν μπορούμε να κάνουμε κάθε τρία χρόνια outing, να βγαίνουμε με πανό και να λέμε «ξέρετε, είμαι ομοφυλόφιλος» για να ικανοποιούνται και να μην μας λένε ομοφοβικούς», συμπλήρωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου.

«Και στρέιτ να ήμουν, δεν θα έκανα οικογένεια γιατί πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ», ανέφερε επίσης ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Δεν θα ήθελα να πάω να δω τους νεοέντεχνους καλλιτέχνες. Για μένα ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, που είχε δημιουργηθεί και θέμα ολόκληρο θέμα με κάτι που είχα πει στο παρελθόν, περί υπερεκτίμησης, δεν λέω ότι δεν είναι αξιόλογοι καλλιτέχνες αλλά δεν είναι τόσο σημαντικοί όσο μας παρουσιάζονται από κάποιες δισκογραφικές εταιρείες, κάποιες εκπομπές και κάποια ραδιόφωνα», τόνισε, επίσης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Πηγή: thecaller.gr

Share: