Πικραμένη η Μάριον Μιχελιδάκη: «Ήταν άδικη η συμπεριφορά της ΕΡΤ απέναντί μου»

«Το κλικ έγινε γιατί ήρθε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Είχαν περάσει αρκετοί μήνες άγονου διαλόγου, μετά την αιφνίδια, για μένα, διακοπή της εκπομπής που έκανα στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου.

Η εκπομπή “Κάτι τρέχει με τη Μάριον” ξεκίνησε στο τέλος Οκτωβρίου του ’20 και μέσα σε εννιά μήνες έδειξε να έχει απήχηση στο κοινό με τη θεματολογία της, ανέβασε την τηλεθέαση αρκετά πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού, στο 7,5%, και έδειχνε να έχει μια δυναμική, ώστε σε μια δεύτερη σεζόν να χτιστεί καλύτερα και να αποδώσει περισσότερο», ανέφερε αρχικά η Μάριον Μιχελιδάκη.

«Δεν συνέβη και δεν ήξερα τις αποφάσεις, μέχρι που επέστρεψα από διακοπές για προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Θεώρησα άδικη τη συμπεριφορά απέναντί μου, μετά από τόσα χρόνια και τόση δουλειά.

Είναι απολύτως κατανοητό ένα κανάλι να κάνει τους σχεδιασμούς του και τις επιλογές του, ο τρόπος είναι που ταρακούνησε τα μέχρι τότε επαγγελματικά μου δεδομένα. Δεν μπορούσα να βάλω τη δουλειά μου στον πάγο» συνέχισε η δημοσιογράφος.

Η Μάριον Μιχελιδάκη κατέληξε λέγοντας: «Σε αυτό το κλίμα χτύπησε το τηλέφωνο και άκουσα την πρόταση για το Open από πρόσωπα που γνώριζα και εκτιμώ. Είχα τη διάθεση να ακούσω κι όσο το συζητούσα αποκτούσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ένιωσα στήριξη, υπομονή στις αμφιταλαντεύσεις μου και έτσι γεννήθηκε μπροστά μου μια πρόκληση. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ των αλλαγών, αλλά τελικά, κάποιες φορές, αιφνιδιάζω και εμένα, όταν πρόκειται για μεγάλες αποφάσεις».

Πηγή: thecaller.gr

Share: