Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα, αντέδρασα βίαια, δεν θα πω τι έκανα» (vid)

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου πως έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν.

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλα αυτά που έγιναν στον δικό μας χώρο έχουν να κάνουν κυρίως με την κατάχρηση εξουσίας όπου ο άλλος θεωρεί ότι είναι στο απυρόβλητο και χαίρομαι πάρα πολύ που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα και βγήκαν όλα αυτά στη φόρα. Ελπίζω από δω και πέρα να τελειώνουμε με αυτές τις συμπεριφορές και με τους ανθρώπους που είχαν τέτοια συμπεριφορά».

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα όταν ξεκινούσα την καριέρα μου Ήμουν πάρα πολύ μικρός και αντέδρασα βίαια, χωρίς να θέλω να πω τι έκανα όταν επιχείρησε να έρθει πολύ κοντά. Εκεί τελείωσε και η ιστορία».

«Δεν θα ήθελα να μπαίνουν στον χώρο της υποκριτικής άνθρωποι από ριάλιτι ή άλλους άσχετους χώρους. Για να μπει κάποιος σε μία δουλειά θα πρέπει να την έχει σπουδάσει. Με ενοχλεί ότι κάποιοι θεωρούν ότι είναι ένα πράγμα πάρα πολύ εύκολο και όταν δεν έχουν να κάνουν κάτι άλλο στη ζωή τους, ή έχει τελειώσει η καριέρα τους, θέλουν να πουν ότι είναι ηθοποιοί. Θλίβομαι και εξοργίζομαι όταν βλέπω ανθρώπους που έχουν παίξει σε ένα σίριαλ δυο, τρεις σκηνές και δηλώνουν πια ηθοποιοί» συμπλήρωσε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Πηγή: thecaller.grShare: