Οργισμένος ο Ιωάννης Μάζης με Τατιάνα Στεφανίδου: «Να ολοκληρώσετε.. Μην με ξανακαλέσετε!» (vid)

«Η Δημοκρατία είναι σπάνιο αγαθό και για Ουκρανούς και για Ρώσους… η Δύση δεν είδε ομοιότητες μεταξύ εισβολής Τουρκίας στην Κύπρο; Τι έκανε η Τουρκία;

Εισέβαλε όπως η Ρωσία. Αναγνώρισε ένα ψευδοκράτος όπως η Ρωσία. Έχει εγκαταστήσει 42 χιλιάδες στρατεύματα τουρκικής κατοχής. Οι νεκροί στην Κύπρο ήταν 7 χιλιάδες, οι εκτοπισθέντες 200 χιλιάδες και οι αγνοούμενοι 1500. Αγνοώντας 4 με 5 ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, ότι όλα αυτά που κάνει είναι παράνομα. Μπήκε στην Αμμόχωστο, αγνοώντας άλλα δυο ψηφίσματα», είπε ο καθηγητής.

«Ας ευχηθούμε.. ότι η Δύση δεν θα κάνει τα ίδια λάθη του παρελθόντος», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Να τελειώσω την πρόταση», απάντησε ο καθηγητής.

«Να ολοκληρώσετε ναι κύριε καθηγητά..», είπε η παρουσιάστρια.

«Τελειώνω ναι.. ξέρω ότι αυτά που λέω είναι δυσάρεστα», είπε ο καθηγητής.

«Δεν είναι δυσάρεστα κύριε καθηγητά απλώς ο τηλεοπτικός χρόνος μιας εκπομπής… ο οποίος είναι συγκεκριμένος», είπε η παρουσιάστρια.

«Αφήστε με να τελειώσω, σας περίμενα τόση ώρα… αυτή τη στιγμή η Ελλάδα να στέλνει μόνο ανθρωπιστική βοήθεια αντί όπλα. Γιατί θα το πληρώσει… και στον τουρισμό και στις ελληνοτουρκικές και ελληνοκυπριακές σχέσεις. Πρέπει να υποβάλει πρόταση τώρα το δίδυμο Αθήνα – Λευκωσία και να λέει «μαζί σας για τις αυστηρές κυρώσεις αλλά να μπουν ταυτόχρονα και στον Ερντογάν». Ένα άλλο ζήτημα..», της είπε ο καθηγητής.

«Κύριε Μάζη δεν έχουμε άλλο χρόνο να αναλύσουμε και τα ελληνοτουρκικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ, λυπάμαι δεν θέλω να γίνω αγενής, αλλά ήμουν συνεπής στο ραντεβού μου», απάντησε η παρουσιάστρια.

«Κυρία Στεφανίδου μην με ξαναφωνάξετε… ήταν και δική μου τιμή αλλά μην με ξαναφωνάξετε. Μια πρόταση ήθελα… να ξαναμπεί το East Med στον λογαριασμό, τώρα που η Ευρώπη κινδυνεύει», είπε ο καθηγητής.

«Σας ευχαριστώ πολύ κ.Μάζη», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Πηγή: thecaller.gr

Share: