Ορέστης Τζιόβας για Λιγνάδη: Άνθρωπος δικός μου είχε ερωτική σχέση του και κουβαλά βαρύ φορτίο

Αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη για τον οποίο είπε ότι δεν πέφτει από τα σύννεφα για τις καταγγελίες σεξουαλικών κακοποιήσεων που τον βαραίνουν.

«Είσαι παιδί του Εθνικού Θεάτρου, πως ένιωσες όταν είδες τον πρώην διευθυντή του Δημήτρη Λιγνάδη με χειροπέδες – με τον οποίο μάλιστα παίξατε μαζί στο “Μάκμπεθ” – να κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα και θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη σε λίγες μέρες;

Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Πάντα υπήρχε ένα σουσουρο γύρω από αυτό το όνομα και είχα και άνθρωπο δικό μου ο οποίος είχε ερωτική σχέση με το εν λόγω άτομο και 15 χρόνια μετά κουβαλούσε ένα βαρύ φορτίο στην πλάτη του γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Χαίρομαι γιατί μιλάνε οι άνθρωποι γι’ αυτά που τους συμβαίνουν και δεν φοβούνται.

Έχεις παίξει και με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος επίσης βρίσκεται στη φυλακή για να λογοδοτήσει σύντομα κι αυτός στη Δικαιοσύνη. Έχεις πει ανοιχτά ότι αντιμετώπισες από εκείνον αντισυναδελφική συμπεριφορά.

Τώρα πλέον είναι πασίγνωστο. Ήταν “κοινό μυστικό” η κακή συμπεριφορά του Πέτρου. Τώρα όσον αφορά τις σεξουαλικές κακοποιήσεις, ούτε εκεί έπεσα από τα σύννεφα… Άμα λάβω ως δεδομένα την αλαζονεία που είχε, τον τρόπο που μιλούσε και συμπεριφερόταν, μαζί με τα κόμπλεξ που ενδεχομένως κουβαλάει για να συμπεριφέρεται κατ΄αυτόν τον τρόπο, δεν πέφτεις από τα σύννεφα.

Είναι ένας άνθρωπος που επιζητούσε την εξουσία, αφού δε μπορούσε να την έχει κάπως αλλιώς παρά μόνο ως σκηνοθέτης, από εκεί και πέρα την εκμεταλλευόταν και φάνηκε ότι μάλλον και με τις γυναίκες είχε κάποιο θέμα. Ήθελε να εξουσιάζει και εκεί. Φυσικά είμαι με το μέρος των θυμάτων και θέλω να αποδοθεί Δικαιοσύνη, αλλά νομίζω ότι κοινωνική Δικαιοσύνη αποδόθηκε. Τώρα μένει και η δικαστική.

Πηγή: thecaller.gr

Share: