Η Όλγα Μιχαλοπούλου, με αφορμή τη συμμετοχή στην καθημερινή σειρά «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον».

Ειδικότερα, η νεαρή ηθοποιός μοιράστηκε με τους παρουσιαστές το πλέον αστείο περιστατικό που έχει ζήσει μέχρι σήμερα στα γυρίσματα.

Η Όλγα Μιχαλοπούλου εξομολογήθηκε πως «είναι δώρο που είμαι σε αυτή την σειρά, που μου αρέσει, που οι άνθρωποι εκεί μέσα όλοι είναι ένας προς ένας και προσέχουμε πολύ ο ένας τον άλλον.

Περνάμε πάρα πολύ ωραία στα γυρίσματα. Δεν έχουμε εντάσεις, τσακωμούς και τέτοια πράγματα. Οπότε για μένα αυτό είναι δώρο. Τώρα, το αν θα πάει καλά ή όχι, δεν είναι δικό μας θέμα».

«Η Έμιλυ Κολιανδρή κάνει τις πιο πολλές πλάκες στα γυρίσματα, αν και δεν της φαίνεται. Θυμάμαι πως ήμασταν στη Μάνη και κάναμε τα καλοκαιρινά μας γυρίσματα, που φορούσα εγώ το νυχτικό με τα αίματα.

Είμαι τότε μες στο αμάξι για να πάμε στον επόμενο προορισμό.

Περνάμε λοιπόν από ένα λιμανάκι και με βλέπουν και λένε «τι έπαθε η κοπέλα;».

Κατεβάζει το παράθυρο και λέει ο σκηνοθέτης: «Τίποτα, μην ανησυχείτε, κάνουμε τις Οικογενειακές Ιστορίες». Αυτοί όμως είχαν πάθει σοκ».

«Περνούσαν μάλιστα κάτι παιδάκια που έκαναν φασαρία και τους έλεγα εγώ «ησυχία» ενώ υπήρχαν παντού αίματα επάνω μου» συμπλήρωσε, γελώντας, η Όλγα Μιχαλοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Πηγή: thecaller.gr

Share: