Οι hot τάσεις στις αφέλειες και τις φράντζες που θα σε μεταμορφώσουν το 2023!

Λένε ότι αφέλειες και οι φράντζες είναι σαν μία κορνίζα για το πρόσωπό σου. Κάθε καλός κομμωτής ξέρει ότι πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου την επιλογή του face frame που θα κάνεις.

Το 2023, οι τάσεις στις αφέλειες και στις φράντζες έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα και τη διάθεσή σου. Αν ψάχνεις για ρομαντισμό, φέτος, μπορείς να υιοθετήσεις τις popular baby bangs. Ή μήπως επιθυμείς να ταρακουνήσεις τα πράγματα και να κερδίσεις το στοίχημα με μία grungy φράντζα;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το 2023, οι αφέλειες και οι φράντζες έχουν επιστρέψει στα hair looks που αξίζει να υιοθετήσεις. Οι αγαπημένες μας stars μας δείχνουν τον δρόμο για το τέλειο κούρεμα που θα αναβαθμίσει αμέσως το hairstyling μας.

Οι hot τάσεις στις αφέλειες και στις φράντζες 2023!

Όποιο σχέδιο φράντζας ή αφέλειας και αν σου αρέσει, πρέπει πρώτα να ξεκινήσεις με το σχήμα του προσώπου σου και ποια τάση σου ταιριάζει. Τα περισσότερα σχήματα προσώπου ταιριάζουν με τις αφέλειες.

Για παράδειγμα, εάν έχεις πιο φαρδύ μέτωπο, μπορεί να θέλεις να αποφύγεις τις γεμάτες και έντονες αφέλειες. Αν, όμως, θέλεις να τονίσεις τα μάτια σου, τότε οι γωνιακές φράντζες μπορούν να κερδίσουν το στοίχημα.

Επιπλέον, οι curtain bangs είναι ανάμεσα στις hot τάσεις του 2023, όπως αυτές της Camila Cabello. Είναι μία επιλογή που δεν είναι φράντζα, αλλά δεν είναι επίσης και αφέλειες. Αυτό το είδος φράντζας είναι πρακτικό, κολακευτικό σε πολλά σχήματα προσώπου και μπορεί να φορεθεί σε διάφορα μήκη. Ανάλογα, λοιπόν, με τα χαρακτηριστικά που θέλεις να τονίσεις, μπορείς να υιοθετήσεις μία από τις παρακάτω τάσεις στις αφέλειες και στις φράντζες 2023 για να εντυπωσιάσεις.

Photos: Abaca press

Δείτε ακόμη: Αφέλειες: 5 στυλ για να μεταμορφώσεις τα μαλλιά σου με μία μόνο… ψαλιδιά!

Δείτε ακόμη: Αφέλειες ή φράντζες; Οι celebrities σου δίνουν τη λύση!

The post Οι hot τάσεις στις αφέλειες και στις φράντζες που θα σε μεταμορφώσουν το 2023! appeared first on Glance.

Πηγή: glance.gr

Share: