Οδυσσέας Σταμούλης: Ο Σάκης Ρουβάς και ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν είναι σαν εμάς, την πλέμπα

«Έχω αναθεωρήσει που σε έναν που με προσέβαλε δεν του έριξα δυο μπουνιές. Όχι όμως με την έννοια του μην το ξανακάνεις, αλλά να προσέχεις πού το κάνεις», είπε χαρακτηριστικά ο Οδυσσέας Σταμούλης και αναφερόμενος στον Γιώργο Κιμούλη ανέφερε:

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας δύσκολος άνθρωπος και δύστροπος, όμως είναι ένας καλλιτέχνης τον οποίο εγώ, σαν λίγο νεότερός του, θαύμαζα πολύ. Δεν μπορεί να σηκώσει πολλά πολλά, πρέπει να γίνει το δικό του. Δεδομένου ότι ένας άνθρωπος εξοντώθηκε επαγγελματικά, που μπορεί έτσι να έπρεπε να γίνει, κάπως θα έπρεπε να αντιδράσει».

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Οδυσσέας Σταμούλης δήλωσε: «Με τον Δημήτρη Λιγνάδη ήμασταν συμμαθητές και στον ίδιο θίασο καμία δεκαετία. Μια χαρά ήταν σαν συνεργάτης. Βεβαίως, αυτά για τα οποία κατηγορείται, εμένα με ανατριχιάζουν». Στη συνέχεια, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά, είπε:

«Εδώ μπαίνει ένα ταξικό θέμα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι στην ίδια παρέα, τους βοηθάνε οι ίδιοι κύκλοι, ανέρχονται ή πέφτουν καμιά φορά μαζί. Εμάς τους απλούς θνητούς, δεν μας αφορούν αυτά. Αυτοί ανήκουν σε άλλοι τάξη, δεν είναι σαν εμάς την πλέμπα, θα υποστηριχτούν».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης με θυμώνει πολύ. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον να σου λέει «κάνε αυτό για να πάρει ρόλο», αυτό το σιχαίνομαι. Το να πατάς στην εξουσία για να υποχρεώσεις κάποιον να εξυπηρετήσει οποιοδήποτε σκοπό σου, όχι μόνο σεξουαλικό, το θεωρώ έγκλημα καθοσιώσεως. Δηλαδή, το σοβαρότερο από όλα», κατέληξε ο ηθοποιός.

Πηγή: thecaller.grShare: