Ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις blending τη σκιά ματιών!

Για να τελειοποιήσεις το παιχνίδι με τις σκιές σου χρειάζεται αφοσίωση, χρόνο, σκληρή δουλειά και πολύ εξάσκηση. Μόλις το κάνεις σωστά, θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση με το αποτέλεσμα. Είναι τόσο εύκολο να κάνεις τα πράγματα λάθος με τη σκιά των ματιών σου. Πίστεψε με, έχω περάσει από αυτό.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι πάντα έτοιμη να δοκιμάζω διαφορετικά hacks που βοηθούν στη διαδικασία, μερικά επιτυχημένα και μερικά… όχι τόσο πολύ. Ωστόσο, το νεότερο hack σκιών που μου τράβηξε την προσοχή θα βοηθήσει και εσένα. Το κόλπο κάνει την ανάμειξη της σκιάς σου να φαίνεται τόσο εύκολη!

Βήμα 1:

Πρώτα ξεκινάς με την γραμμή σκιάς στο βλέφαρό σου. Ωστόσο, μετά από προηγούμενη εμπειρία με τα hacks σκιών ματιών, συνιστώ ανεπιφύλακτα να μπεις πρώτα με μια μεταβατική απόχρωση στην πτυχή σου και να δώσεις το σχήμα. Έτσι, ακόμα κι αν τα μπερδέψεις, διευκολύνεις πολύ την ανάμειξη των σκιών χωρίς να φοβάσαι ότι θα γίνουν αποσπασματικές.

Βήμα 2:

Στη συνέχεια, επέλεξε τέσσερις ή πέντε συμπληρωματικές αποχρώσεις, όπως το καφέ και το χρυσό. Παίρνεις ένα επίπεδο πινέλο για σκιές ματιών και τραβάς μια γραμμή κάτω από το βλέφαρό σου, σε ελαφριά γωνία, ακολουθώντας το σχήμα των βλεφάρων σου. Ξεκίνησε με την πιο σκούρα απόχρωση στην εξωτερική γωνία και στη συνέχεια δημιούργησε μια κλίση με τους μεσαίους τόνους στη μέση και την πιο ανοιχτή απόχρωση στην εσωτερική σου γωνία. Ειλικρινά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν την τεχνική με οποιαδήποτε χρωματική παλέτα της επιλογής σου.

Βήμα 3:

Πάρε ένα καθαρό αφράτο πινέλο για σκιές ματιών και άρχισε να ανακατεύεις. Αν νιώθεις ένταση ξεκίνησε πρώτα από την εσωτερική άκρη του ματιού σου και μετά προχώρησε στην εξωτερική άκρη. Αντί να σύρεις το χρώμα παντού, χρησιμοποιησε ένα απαλό χτύπημα για να τα αναμειγνύεις.

Καθώς βγαίνεις προς τα εξωτερικό του ματιού σου, ανακατεύεις απαλά και δημιουργεις το σχήμα που θέλεις. Επίσης, μην ξεχάσεις να πάρεις μερικά από τα χρώματα που έχουν απομείνει από το πινέλο και να το περάσεις κατά μήκος της κάτω βλεφαρίδας σου για να δημιουργήσεις μια ισορροπία. Για να ολοκληρώσεις το βλέμμα βάλε μια υγρή επένδυση και μερικές στρώσεις μάσκαρα για να κάνεις τη σκιά τον ματιών σου να ξεχωρίσει.

Τελικό takeaway:

Ειλικρινά, είναι πραγματικά η πιο γρήγορη εκτέλεση για την σκιά ματιών που έχω κάνει ποτέ. Παρατήρησα, ωστόσο, ότι πρέπει να προσέχεις την ανάμειξη γύρω από τα σκούρα χρώματα. Επομένως, εάν είσαι αρχάρια, πρέπει να σκεφτείς την κατεύθυνση στην οποία πηγαίνεις να συνδυάσεις τα χρώματα. Μην ξεκινήσεις απλώς να μετακινείς τη βούρτσα παντού, γιατί θα καταλήξεις με ένα… χάος.

Catrice Cosmetics παλέτα σκιάς ματιών

Photos: Istock, Catrice Cosmetics

Δείτε ακόμη: 4+1 απίστευτα μυστικά για να πετύχεις ένα άκρως επαγγελματικό μακιγιάζ!

Δείτε ακόμη: Πώς να δώσεις διάρκεια στη σκιά σου με απλά βήματα

The post Ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις blending τη σκιά ματιών! appeared first on Glance.

Πηγή: glance.gr

Share: