Ο Δημήτρης Οικονόμου ανασκεύασε για το «στην Κύπρο δεν έχουν ΜΜΜ»: «Ήταν λάθος πληροφόρηση»

Μαζί του συμφώνησε και ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο παρουσιαστής με tweet του ανασκεύασε και είπε πως κανείς θα πρέπει να έχει το θάρρος να παραδέχεται τα λάθη του.

«Στη δουλειά μας ενίοτε γίνονται και λάθη. Καλό είναι να έχουμε το θάρρος να τα παραδεχόμαστε. Σε ότι με αφορά η θέση για τα ΜΜΜ της Κύπρου που εκφράστηκε στην τηλεοπτική μας εκπομπή ήταν από λάθος πληροφόρηση κι επομένως δεν ισχύει», ανέφερε.

Στη δουλειά μας ενίοτε γίνονται και λάθη.Καλό είναι να έχουμε το θάρρος να τα παραδεχόμαστε. Σε ότι με αφορά η θέση για τα ΜΜΜ της Κύπρου που εκφράστηκε στην τηλεοπτική μας εκπομπή ήταν απο λάθος πληροφόρηση κι επομένως δεν ισχύει @simeraskai @Sigmalivecom

— Dimitris Oikonomou (@dimoikonomu) March 16, 2022

Κατά την διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα» ξεκίνησε η κουβέντα για τις ανατιμήσεις στα προϊόντα και ειδικά για τα καύσιμα.

Τότε λοιπόν ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου ανέφερε το παράδειγμα της Κύπρου στην οποία η βενζίνη είναι πολύ χαμηλότερη από ότι στην χώρα μας, με τον Δημήτρη Οικονόμου να του λέει πως «Άσε την Κύπρο ρε Βαγγέλη, η Κύπρος είναι άλλη περίπτωση. Δεν συγκρινόμαστε με την Κύπρο. Η Κύπρος δεν έχει Μέσα Μαζικής Μεταφοράς πουθενά. Το ξέρεις αυτό;», με τον Άρη Πορτοσάλτε να συμφωνεί μαζί του.

Ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου διαμαρτυρήθηκε λέγοντας: «Τι λέτε ρε παιδιά; Δεν έχει λεωφορεία η Κύπρος; Έχω πάει», με τον Δημήτρη Οικονόμου να του απαντά: «Δεν έχει Βαγγέλη ούτε αστικά, ούτε υπεραστικά και πριμοδοτεί την βενζίνη. Ρώτα τους Κύπριους».

Η Κύπρος δεν θα μπορούσε να μην έχει λεωφορεία κάτι που παραδέχτηκε πλέον και ο Δημήτρης Οικονόμου. Κάποιο tweet από τον Άρη Πορτοσάλτε, ώστε να ανασκευάσει κι αυτός, ακόμα δεν υπάρχει.

Απολογητική διάθεση είχε και στο τέλος της εκπομπής που αναφέρθηκε στο θέμα.

Πηγή: thecaller.grShare: