Ντράμερ Πυξ Λαξ: Τουλάχιστον δέκα καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών για τον μουσικό, φαίνεται να έχουν συγκεντρωθεί στοιχεία για τουλάχιστον δέκα περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων, κατά τον χρόνο τέλεσης των πράξεων, κοριτσιών μετά από καταγγελίες θυμάτων.

Η εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε κατόπιν προσφυγής στη Δικαιοσύνη πέντε γυναικών, που καταγγέλουν τον μουσικό για σεξουαλική κακοποίηση που είχαν υποστεί ενόσω ήταν ανήλικες και μάλιστα κάτω των 12 ετών. Στο πλαίσιο της έρευνας, σύμφωνα με πληροφορίες, προστέθηκαν μαρτυρίες άλλων πέντε γυναικών, με κάποιες από αυτές να αναφέρουν ως χρόνο τέλεσης των καταγγελόμενων πράξεων την περίοδο 2018-2019, διάστημα, δηλαδή, που ο μουσικός ήδη ήταν κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση της 6χρονης ανήλικης.

Σημειώνεται, ότι ο μουσικός έχει καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σε κάθειρξη 12 ετών για τέλεση γενετήσιων πράξεων σε βάρος του κοριτσιού, το διάστημα 2011 έως 2013, δηλαδή όταν το παιδί ήταν 6 έως 8 ετών. Το δικαστήριο έδωσε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής, αφήνοντας τον μουσικό ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση έχει προσδιοριστεί στο ΜΟΕ στις 11 Απριλίου.

Κάποιες από τις νέες καταγγελίες που ελέγχονται στο πλαίσιο της έρευνας της Εισαγγελίας φαίνεται να έγιναν από γυναίκες που προσήλθαν αυτοβούλως να καταθέσουν σε βάρος του μουσικού, ενώ άλλες προέκυψαν από τις εξιστορήσεις των πέντε μηνυτριών.

Σύμφωνα με τον συνήγορο των γυναικών που προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, Παναγιώτη Παπαϊωάννου, από τα στοιχεία που εισφέρουν οι καταγγέλουσες στις εισαγγελικές Αρχές, φαίνεται να προκύπτει ότι ο μουσικός, αν και ήδη υπόλογος για την 6χρονη, «εξακολουθούσε απτόητος έναν τρόπο ζωής που σχετιζόταν άμεσα με τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών, όπου βρισκόταν και όποτε μπορούσε.

Είναι εντυπωσιακό ότι ορισμένες άγνωστες στις μηνύτριες γυναίκες προσήλθαν αυτοβούλως στη διεξαγόμενη προκαταρκτική εξέταση, ενώ ακόμη περισσότερες κινούνται επιπλέον και με νέες μηνύσεις εις βάρος του και για άλλα επεισόδια εξακολουθητικής σεξουαλικής κακοποίησης, ορισμένα από τα οποία συμπεριλαμβάνουν και άσκηση βίας».

Πηγή: thecaller.gr

Share: