Νέα βέλη Λάμπρου Κωνσταντάρα κατά Βαλάντη: Έκανε σοβαρά και άσχημα πράγματα, δεν θέλω να θυμάμαι ότι υπήρξε μέσα στο παιχνίδι

«Είμαι πάρα πολύ καλά, όχι φαγωμένος, αλλά καλά. Μου είχε λείψει ένας καλός ύπνος. Με τον Απόστολο και τον Άρη θέλαμε να μείνουμε μαζί μέχρι την ένωση των ομάδων. Όταν τελικά αποχώρησα, ένιωσα ότι οι δύο μήνες που έμεινα στο παιχνίδι ήταν αρκετοί», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Για τον Βαλάντη και τις δηλώσεις που έκανε για τον ίδιο στο Πρωινό, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε: «Η αξία αυτών που λέμε είναι συνυφασμένη με το ποιος τα λέει. Τελεία, μέχρι εκεί! Ο Βαλάντης είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να θυμάμαι ότι υπήρξε μέσα στο παιχνίδι, μόνο εντάσεις και μόνο πολύ σοβαρά άσχημα πράγματα έκανε. Έβγαζε το χειρότερο εαυτό σε όλους, είπε πάρα πολλά ψέματα. Γενικά δεν θέλω να ασχολούμαι τόσο πολύ με τον Βαλάντη και χαίρομαι που έφυγε νωρίς και μας άφησε στην ησυχία μας».

Για την Κάτια Ταραμπάνκο, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Δεν κατάλαβα γιατί επέστρεψε η Κάτια. Τηλεοπτικά έχει να προσφέρει, αλλά αγωνιστικά δεν έλειπε η Κάτια. Έφυγε η Αθηνά και περίμενα να μπει μια παίκτρια αντίστοιχης δύναμης και όχι η Κάτια. Δεν θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να καθαρίσει το όνομά της. Είδα περσινούς παίκτες να την κράζουν πολύ χειρότερα, αλλά δεν είδα κάποιο καθάρισμα ονόματος.

Πηγή: thecaller.gr

Share: