Η Ναταλία Γερμανού έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Antivirus» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε έναν παλιό της έρωτα, ο οποίος ανακάλυψε ότι ήταν τελικά, ομοφυλόφιλος.

«Έχω γράψει ένα τραγούδι για έναν γκέι έρωτα, που το είχε τραγουδήσει η Άννα Βίσση με τον Πάριο. Δεν είναι ξεκάθαρο όταν το ακούς, αλλά το “Μαρτύριο” μιλάει για έναν γκέι έρωτα. Αναφέρεται σε δύο πολύ αγαπημένα μου άτομα, τα οποία ζούσαν κι υπέφεραν αυτό το μαρτύριο. Δεν μπορούσαν να το πουν σε κανέναν και το ήξερα μόνο εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η παροσιάστρια.

«Ήταν στον ίδιο εργασιακό χώρο και δεν έπρεπε να το μάθει κανείς. Μάλιστα, όταν διάβασα στον φίλο μου τους στίχους, έκλαιγε στην αγκαλιά μου με αναφιλητά», συνέχισε.

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να μοιραστεί και μια δική της ιστορία. «Αφού λοιπόν είπα αυτό, θα πρέπει να πω και για τότε που ήμουν 19 ετών. Ερωτεύτηκα πάρα πολύ κι έκανα σχέση με έναν άνδρα. Εγώ ήμουν τότε, στη σχολή δημοσιογραφίας κι ήμασταν περίπου 1,5 χρόνο μαζί. Εγώ φουλ ερωτευμένη κι αυτός άρχισε να εξαφανίζεται. Κατάλαβα ότι κάτι έτρεχε», περιέγραψε χαρακτηριστικά.

«Όταν κάποια στιγμή τον στρίμωξα αν υπάρχει άλλη ή αν έχει γυρίσει στην πρώην του, μου απάντησε ότι όντως υπήρχε κάτι άλλο στη ζωή του, υπήρχε όμως με έναν άλλο άνδρα. Πόνεσα πολύ, αλλά το ξεπέρασα. Δεν μπορούσα να κάνω και τίποτα. Μου ζήτησε “συγγνώμη” και μου εξήγησε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί του κι ότι ήταν πολύ ξαφνικό και για τον ίδιο», συμπλήρωσε.

Πηγή: thecaller.gr

Share: